E-sigaret kopen in Turnhout: welke smaak?

E-sigaret smaakjes kopen in Turnhout: vreemd, vreemder, vreemdst

De ‘e-sigaret Turnhout‘ wordt door onze klanten vaak ingetypt voordat ze bij ons uitkomen. Een van de sterkste punten van de e-sigaret is de mogelijkheid om vrij gemakkelijk de rookervaring te veranderen door het gebruik van een E-Liquid of E-Juice met een smaakje. Terwijl er de klassiekers zijn zoals vanille, munt en allerlei fruitsmaken, zou de mensheid niet de mensheid zijn als er niet ergens een misnoegd genie was dat bij zichzelf dacht: “Goh, dit rookgebeuren smaakt me wel maar weet je wat het in- en uitademen van rook zou verbeteren? De smaak van hot dogs.” Hier zijn een paar van de vreemdere smaken die je in jouw e-sigaret kan steken.

Spek: voor wanneer je gerookt spek iets te letterlijk neemt. Blijkbaar is deze smaak wel vrij gegeerd daar er verscheidene bedrijven zijn die deze smaak produceren. Nu nog eentje met de smaak van eieren en je kunt je ontbijt gewoon vapen. 

Red Bull: een ietwat vreemde keuze daar je toch zou verwachten dat mensen Red Bull drinken voor de cafeïne in plaats voor de smaak maar blijkbaar is er een markt voor.

Espresso: om toch te blijven bij cafeïne drankjes om te vormen naar rookwaar, nu kan je jouw e-sigaret doen smaken naar de gebruikelijke tas koffie in de ochtend. Waarom zou je een tas koffie met een sigaret als ontbijt nemen wanneer je de twee kunt combineren in een makkelijke e-sigaret?

Verjaardagstaart: waarschijnlijk een van de vreemdere smaken die er zijn want is elke verjaardagstaart niet anders? Volgens de advertenties die dit smaakje aanbieden, smaakt het naar een combinatie van glazuur en snoep, al wordt er niet vermeld welk soort snoep.

Bier: voor de volledige café-ervaring. Ook hier vermelden de advertenties voor dit smaakje niet naar welk bier het smaakt, iets dat in België toch vrij relevant is, maar vermoedelijk zal er een trappist of dergelijke niet tussen zitten. Ook geen vermelding van het alcoholpercentage maar de mogelijkheid van dronken te worden van een e-sigaret te roken is een volledig ander gebied.

Boter: de persoon die dit bedacht heeft, is nu niet echt met zijn gat in de boter gevallen. Waarom zou je ooit boter puur proeven, laat staan in rookvorm? Dit roept nog meer vragen op: wat voor soort boter is het? Roomboter? Is er een margarine variant? Een light versie? Wat met gezouten boter?

Krabbenpoten: er zijn veel zaken waarvan je zou vermoeden dat ze in rookvorm niet echt te pruimen zijn. De smaak van krabbenpoten is er daar zeker eentje van. Als je een fan bent van vis en schaaldieren, probeer het eens als je het weet te vinden. Maar rokerige krab is niet weggelegd voor de meeste mensen. Wie weet, misschien smaakt het beter als je het combineert met de boter smaak?

Moedermelk: akkoord, er zullen waarschijnlijk nog vreemdere smaken zijn maar gewoon de naam alleen al is genoeg. Zij die het al geprobeerd hebben, zeggen dat het een melkachtige smaak met een toets van aardbeien heeft, wat op zich niet slecht klinkt, maar is dat het waard om de winkelier recht in de ogen te kijken en om moedermelk te vragen? (Yes. Yes, it is)

Dit is slechts een handgreep uit het wijde aanbod van smakelijke E-Liquids of EJuices. Er zijn alledaagse smaken, exotische smaken, ongewone smaken, vreemde smaken en smaken waarvan je denkt: “Waar waren ze mee bezig toen ze dit ontwikkelden?” Dat alles terzijde, het belangrijkste bij het kiezen van een smaakje is iets heel simpel: neem gewoon iets dat je lekker vindt en wees niet bang om eens te experimenteren.