Een professionele knipbeurt bij deze kapper vlak bij Diemen

Door regelmatig een bezoek aan de kapper te brengen en jouw lokken te laten knippen, blijft jouw haar gezond en mooi in model. Maar naast het knippen van jouw haarpunten, wil je misschien ook wel een totaal nieuw kapsel? Dan is het fijn dat je bij een kapsalon terecht kunt die een kapsel creëert dat écht bij jouw gezicht en karakter past. Ga dan eens langs bij kapsalon Ronald Hair. Bij deze kapper in Duivendrecht, nabij Diemen, is namelijk alles mogelijk!

Profiteer van diverse leuke acties en ontvang handige tips

Bij deze kapper in de buurt van Diemen kun je regelmatig profiteren van verschillende acties. Op deze manier is het nog aantrekkelijker om je haar te laten knippen door een van de goede kappers die hier werken. Op de website en op de Facebookpagina van Ronald Hair komen alle acties te staan. Zo geeft de kapper bijvoorbeeld korting op diverse behandelingen of geeft hij een cadeau waarmee je jouw haar ook thuis goed verzorgt. Op de Facebookpagina zetten ze ook regelmatig handige tips om je haar in topconditie te houden. Dankzij de tips van deze kapper in Duivendrecht, de buurt van Diemen, geniet jij lang van prachtig en gezond haar.

Persoonlijk advies voor jouw nieuwe kapsel

Wanneer je de kapsalon Ronald Hair bezoekt word je haar niet alleen goed geknipt en verzorgd, maar geniet je ook nog eens van gezelligheid en een unieke beleving. Bij deze kapper in de omgeving van Diemen wordt er écht naar je geluisterd, maken de kappers een gezellig praatje met je en krijg je een lekker kopje koffie of thee. Wil je een nieuwe haarstijl, maar heb je geen idee wat bij jou past? Geen probleem! De kappers van deze salon zijn op de hoogte van de nieuwste haartrends en hebben altijd genoeg inspiratie voor jouw nieuwe look. Maak direct een afspraak op de website of bel naar de salon.

https://ronaldhair.nl/