Een snelle levering van de fruitmand naar keuze

Wil jij iemand blij maken met een gezonde verrassing door een fruitmand te laten bezorgen? Hiervoor kun je goed terecht bij Topfruit.nl. Via dit bedrijf kun je diverse fruitboxen in verschillende afmetingen bestellen die bovendien snel bezorgd worden. Het fruit wordt iedere dag kraakvers bij Topfruit.nl aangeleverd, zodat je altijd een fruitmand vol vitamines verstuurd. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje op de website van dit bedrijf.

Het assortiment

Je kunt een fruitmand laten bezorgen om iemand beterschap toe te wensen of om iemand te feliciteren, op te fleuren of geluk te wensen. Ook bij een geboorte is een fruitbox een gezond en attent geschenk. En soms wil je gewoon iemand verwennen, zonder speciale reden. Bij Topfruit.nl kun je een fruitmand laten bezorgen die aansluit op jouw wensen. Kies voor een klassieke fruitmand boordevol vers fruit en een fles Schulp met sap van fruit dat afkomstig is uit Nederlandse boomgaarden. Je kunt ook fruitmanden bestellen die daarnaast een extra geschenk bevatten, zoals een flesje wijn, nootjes, een knuffelbeer of tijdschriften. Bovendien kun je bij Topfruit.nl voor speciale manden kiezen die aangevuld worden met exotische fruit.

Welke fruitmand kies jij?

Bij Topfruit.nl valt er dus heel wat te kiezen waar het de samenstelling van jouw mand met fruit betreft. Daarbij kun je ook variëren met de grootte van de mand. Heb je eenmaal een keuze gemaakt? Dan kun je een persoonlijke tekst toevoegen. Vervolgens voer je het adres in waar je de fruitbox wilt laten bezorgen. Topfruit.nl kan in veel gevallen jouw fruitbox bezorgen binnen een tijdsbestek van 24 uur. Het betalen van de mand is de laatste stap. Dit kun je direct doen via iDEAL of met je creditcard. Betaal je liever achteraf? Ook dat is mogelijk bij Topfruit.nl, via AfterPay of via jouw PayPal-account.