Gezond & JIJ – Uw persoonlijke gezonde levensstijl

Uw persoonlijke gezonde levensstijl

Een gezonde levensstijl is dé manier om af te vallen. Dit in combinatie met beweging en het juiste advies maakt afvallen een stuk makkelijker. Bij afvallen is het belangrijk dat u een balans vindt tussen voeding en verbranding. Maria Commijs is een gediplomeerd, gecertificeerd en trots eigenaar van Gezond & Jij te Doetinchem. Wanneer u besluit af te slanken met de hulp van een professional bent u bij Maria Commijs aan het juiste adres. Zij heeft twee opties voor u, namelijk: afvallen met of zonder maaltijd vervangers.

Afvallen met maaltijdvervangers

Afvallen met maaltijdvervangers is de meest effectieve manier. Maria Commijs heeft haar diploma’s gehaald voor het Cambridge Weight Plan. Het Cambridge Weight Plan is een weg naar een ander eetpatroon dat uiteindelijk leidt naar een gezonde levensstijl. Een levensstijl waarin u uw ideale gewicht weet te behouden. Binnen het Cambridge Weight Plan wordt gewerkt met een stappenplan. Het juiste programma wordt voor u bepaald. De weg naar uw streefgewicht gaat echter niet vanzelf. Maria Commijs zal u coachen.

Afvallen zonder maaltijdvervangers

Wilt u ondersteuning bij een goed en gezond voedingsadvies? Of bent u al uw kilo’s kwijtgeraakt met een dieet maar kost het nog steeds moeite om uw streefgewicht vast te houden? Dan staat u er niet alleen voor. Gezond & Jij is gediplomeerd in begeleiding bij het verantwoord beheersen van uw gewicht. In de praktijk in Doetinchem kunt u dan terecht voor deskundige hulp. Om terugval te voorkomen geeft Gezond & Jij ook begeleiding voor de lange termijn.

Deskundige begeleiding bij afvallen

Deskundige begeleiding bij afvallen door Gezond & Jij omvat:

  • advies en ondersteuning bij het bestrijden van overgewicht;
  • aanleren van een gezond voedingspatroon;
  • advies op het gebied van beweging;
  • mentale ondersteuning gericht op motivatie en zelfvertrouwen;
  • persoonlijk afgestemd weekmenu;
  • bewustwording en leren omgaan met lastige momenten.

 

Maria Commijs is gediplomeerd, gecertificeerd en trots eigenaar van Gezond & Jij te Doetinchem. Neem contact op met haar om uw opties te bekijken.

http://www.gezondenjij.nl/