Hier schaf je een labjas, werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen aan

Het is heel erg van belang dat je werkkleding draagt die functioneel is en lekker zit. Maar lijkt het je ook niet fijn om werkkleding te dragen die er stijlvol uitziet en bijvoorbeeld makkelijk te combineren is met je eigen kleding? In het ruime assortiment van WomenWorks vind je voor zowel mannen als vrouwen alles voor de bouw, industrie, chemie en wellness. Hier koop je je nieuwe labjas, trui, polo, jas, paar regenlaarzen en nog veel meer. Woon je in België? Ook dan bestel je eenvoudig en snel je nieuwe kleding online! Bekijk direct het assortiment en koop alle producten die je nodig hebt.

Een labjas is onmisbaar tijdens je werk op het laboratorium

Ga jij binnenkort ergens werken bij een bedrijf waarvoor je bedrijfskleding nodig hebt? Als je op het laboratorium gaat werken, is het van belang dat je een of meerdere goede labjassen in je garderobe hebt liggen. Waar je die koopt? WomenWorks biedt een labjas aan in diverse modellen en kleuren. Hier vind je gegarandeerd de bedrijfskleding die bij je past. Naast labjassen vind je hier ook helmen, handschoenen, laskleding, jassen, overalls en nog veel meer. Kortom: al je werkkleding koop je bij WomenWorks. Je bestelt je kleding eenvoudig en snel online. Liever eerst passen? Bezoek dan de showroom in Heesch en neem je nieuwe kleding direct mee!

Koop geen unisex werkkleding, maar een labjas speciaal voor mannen of vrouwen

Het gros van de werkkleding wordt niet per se voor mannen of vrouwen gemaakt, maar unisex. Dat is praktisch, maar dit verlaagt het comfort omdat de pasvorm nooit ideaal is. Voel jij je niet helemaal jezelf in unisex werkkleding? Bekijk dan eens het assortiment van WomenWorks. Hier vind je bijvoorbeeld een labjas speciaal voor mannen, én een exemplaar speciaal voor vrouwen. Zo ga je veilig aan de slag tijdens je werk in het laboratorium, terwijl je er alsnog stijlvol uitziet. Je vindt zelfs veiligheidspumps met hakken in het bijzondere aanbod van deze specialist! Werk je in de bouw of industrie en zoek je naar persoonlijke beschermingsmiddelen? Ook die koop je bij WomenWorks. Bekijk het aanbod snel online of bezoek de showroom in Heesch.