Kent u de voordelen van particuliere ouderenzorg?

Bent u al bekend met particuliere ouderenzorg? Als de overgang van het oude, vertrouwde huis naar een verpleeghuis erg lastig is voor iemand, dan kan een particulier verpleeghuis een goede optie zijn. Er wordt hier door de medewerkers namelijk volop de tijd genomen om een echt thuisgevoel te creëren bij de bewoners. Zo mogen de appartementen naar eigen wens worden ingericht door de bewoners en hun familie. Een organisatie die particuliere ouderenzorg biedt van hoge kwaliteit is Compartijn. Deze organisatie heeft meerdere locaties in Nederland. De huizen hebben ieder 20 tot maximaal 40 appartementen, waardoor de kleinschaligheid behouden blijft.

Een vast team van medewerkers

Elk particulier verpleeghuis van Compartijn heeft een vast team van servicemedewerkers en zorgprofessionals. Zij kennen alle bewoners persoonlijk en weten wat hen bezighoudt. Er wordt veel aandacht geschonken aan de wensen van de bewoners. Zo mag iedereen zelf bepalen waar de maaltijd gegeten wordt, op de eigen kamer of met de medebewoners. Ook wordt er veel rekening gehouden met alle andere aspecten van de persoonlijke levensstijl en de geïndiceerde zorgbehoeften. Een ander aspect is de familiegerichtheid van dit verpleeghuis voor de particulier. Familie en vrienden zijn altijd welkom om langs te komen en mogen ook mee eten. Ook blijven slapen behoort tot de mogelijkheden, omdat elk huis beschikt over een gastenkamer.

Een huiselijke sfeer is voor iedereen fijn

Zowel bewoners als medewerkers genieten van de fijne sfeer in de particuliere verpleeghuizen van Compartijn. Er wordt gezorgd voor zinvolle dagbesteding, waardoor ook een sfeer van huiselijkheid wordt gecreëerd. Ook de luxe appartementen dragen hier natuurlijk aan bij. In de appartementen is alles aanwezig om een fijn thuis te creëren. Ook de gezamenlijke ruimtes bieden volop ruimte voor ontspanning. Zo beschikken verschillende huizen over een bibliotheek en een wellness. Meer informatie over deze organisatie voor particuliere ouderenzorg vindt u op de website, waar u uiteraard ook meer informatie over de verschillende huizen vind.