Kies voor burn-out begeleiding voor jou of je werknemers

Voel je jezelf de laatste tijd erg angstig, gestrest, vermoeid en ben je zeer besluiteloos? Heb je spanningsklachten zoals piekeren een gejaagd gevoel, geheugenproblemen of verlies je grip op een situatie en heerst er een gevoel van machteloosheid? Dan bestaat de kans dat je in een burn-out bent beland. Deze symptomen en klachten zorgen ervoor dat jouw dagelijkse bezigheden moeilijk uitvoerbaar zijn. Het is belangrijk om dan wat gas terug te nemen, je grenzen te leren kennen en vooral om te ontspannen. Echter klinkt dit makkelijker dan dat het in werkelijkheid is. Om die reden kiezen steeds meer mensen voor burn-out begeleiding.

De focus op jouw zelfkennis

Wanneer je graag burn-out begeleiding wenst voor jezelf of voor je werknemers, schakel je het best MYCS in. Zij bieden begeleiding aan die de veerkracht van jouw werknemers of jezelf vergroot middels een doelgerichte aanpak en persoonlijke begeleiding. In een korte en intensieve tijd worden de nodige handvaten toegereikt om jezelf opnieuw goed te voelen.​ Tijdens de burn-out begeleiding focussen de begeleiders van MYCS vooral op meer zelfkennis van jezelf of jouwe werknemers. Zelfkennis is namelijk cruciaal voor het definiëren van je kracht en talent. Daarnaast is het ook van levensbelang voor het bepalen van je grenzen. Niemand zit er op te wachten om overspoeld te raken door taken en uitdagingen, die helemaal niet voor jou bestemd zijn, toch? Wanneer je geen grenzen aangeeft, raak je jouw identiteit kwijt. Bij MYCS zorgen ze ervoor dat jouw zelfkennis en je grenzen straks bepaald worden.

Meld je aan

Zit een van jouw medewerkers in een burn-out of jijzelf en zou je daarom graag burn-out begeleiding willen? Of heb je misschien een andere vraag die je graag aan deze professionele begeleider wilt stellen? Schroom niet en neem contact met hen op. Zij voorzien u graag van alle informatie die je nodig heeft. Meld je aan voor een intakegesprek en start de weg naar meer rust en kalmte.