Kies voor een LED schijnwerper om je tuin mooi uit te lichten

De tuin is inmiddels niet meer een stukje gras met wat planten achter je huis. Tegenwoordig wordt de tuin als een verlengstuk van het huis gezien en de inrichting er van mag dan ook gezien worden. Veel mensen zijn langer en vaker in de tuin en willen dan ook goede en mooie verlichting. Dat kun je sfeervol, eenvoudig, energiezuinig en milieuvriendelijk doen met LED verlichting.

 

Een LED schijnwerper zorg voor sfeer

Bij het woord schijnwerper denk je misschien niet meteen aan sfeer, maar door deze strategisch in je tuin te plaatsen kun je een heel mooi geheel creëren. Je hebt vast wel mooie planten, struiken of ornamenten die extra aandacht verdienen. Door hier van onderaf een kleine LED schijnwerper bij te plaatsen krijgt het de aandacht die het verdient. Daarnaast krijgt je tuin door het gebruik van deze verlichting ook wat meer diepte en dynamiek.

 

Andere LED verlichting voor buiten

Als je op een aantal plekken een LED schijnwerper hebt geplaatst, kun je er ook voor kiezen om bijvoorbeeld kleine LED spotjes naast of zelf in de tegels te plaatsen. Zo maak je een mooie combinatie van uitgelichte delen en sfeerverlichting. Wanneer je ook ’s nachts een veilig gevoel wilt hebben zou je ook op strategische plaatsen een grote LED schijnwerper met een bewegingsmelder kunnen hangen. Wedden dat ongenode gasten er niet voor kiezen om in de schijnwerpers te staan?

 

LED verlichting is dus niet alleen een ideale verlichting voor binnen, maar ook buiten rondom je huis heel goed toepasbaar. En met een LED schijnwerper op verschillende plekken in combinatie met andere lampen, krijg je een heel interessant effect in je tuin.

 

https://leds-depot.nl/led-armaturen/led-schijnwerpers-ip65.html