Natuurlijke Aveda producten voor professionele verzorging

Wilt u uw haar op een natuurlijke manier verzorgen, dan bestelt u gemakkelijk Aveda producten. Deze shampoos, conditioners en stylingproducten hebben een basis van planten- en bloemenextracten en zijn samengesteld uit zuiver natuurlijke bestanddelen. Met hun hoogstaande kwaliteit en heerlijke geur zijn het professionele producten die in duurzame kapsalons graag worden gebruikt. La Ligne Coiffures timmert daarom aan de weg met de Aveda producten. Deze groene kapsalon heeft vestigingen in Gorinchem en Hardinxveld waar aandacht voor mens en milieu centraal staat. U kunt er terecht voor een prachtig kapsel, waarbij uw haar verzorgd en gestyled wordt met uitsluitend natuurlijke producten, die beter voor uw gezondheid en voor de leefomgeving zijn.

Ook voor thuis

Niet alleen in de salon, maar ook thuis kunt u genieten van de Aveda producten. La Ligne heeft in de webshop een uitgebreid assortiment verzorging- en stylingproducten beschikbaar, die u kunt bestellen om thuis te gebruiken. Haal duurzaamheid en professionaliteit in uw eigen badkamer en geniet van gezond en glanzend haar dat prachtig in model blijft. Betalen doet u gemakkelijk via iDEAL, waarna de producten gratis bij u thuis bezorgd worden. Daarnaast krijgt u een leuke korting bij een bestelling vanaf twee Aveda producten. Kies voor natuurlijke ingrediënten en zorg daarmee goed voor uzelf en het milieu.

Voor ieder haar een Aveda product

Aveda heeft producten voor alle haartypes. Zowel voor dun en beschadigt haar als gekleurd en krullend haar zijn er speciale shampoos die uw haar de benodigde reiniging en verzorging geven. Ook de conditioners zijn op maat gemaakt en hoeven soms niet eens uitgespoeld te worden. Zo wordt uw haar langdurig gevoed en gevitaliseerd. Heeft u weleens een haarmasker geprobeerd voor extra intensieve verzorging? Aveda heeft diverse maskers om uw haar zacht en glanzend te maken. Zowel voor dames en heren zijn er Aveda styling producten te bestellen, zodat uw kapsel de hele dag perfect in model blijft.

https://www.laligne.nl/