Bibianharmsen
Image default
Financieel

Schakel de hulp in van een ervaren specialist onder de vermogensbeheerders

Vermogensbeheerders helpen beleggers om op een strategische en effectieve manier hun vermogen op te bouwen. Bent u op zoek naar een geschikte vermogensbeheerder die rekening houdt met uw financiële doelen en wensen? Dan is Optimix, gevestigd in zowel Amsterdam als Groningen en Eindhoven, de ideale organisatie om in te schakelen. Als sinds 1983 is de visie van deze vermogensbeheerder onveranderd gebleven: de persoonlijke en financiële doelen van de beleggers komen voor hen te allen tijde op de eerste plaats. Met een team van 40 specialisten, werkzaam bij hun drie kantoren, beheert dit bedrijf inmiddels ruim € 2,5 miljard voor enkele honderden vermogende families, DGA’s, stichtingen en instellingen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die de vermogensbeheerders van dit bedrijf u bieden? Lees dan verder en bezoek vandaag nog de website van Optimix!

Waar u op let bij uw zoektocht naar een geschikte vermogensbeheerder

Indien u op zoek bent naar geschikte vermogensbeheerders, let u op een aantal zaken. Ten eerste wilt u uiteraard uw persoonlijke financiële doelen behalen. Kies in dit geval voor een vermogensbeheerder die u écht persoonlijk bijstaat in beleggen, want alleen op deze manier anticipeert u het best op risico en groei. De alerte en slagvaardige aanpak van Optimix zal dus zeker voordelen voor u opleveren. Ten tweede wilt u profiteren van goede rendements- en risicoverhoudingen. Doordat de medewerkers van Optimix mee beleggen en zo hun succesvolle strategieën bepalen, bijvoorbeeld de strategische en tactische asset allocatie, bent u er zeker van dat u uw vermogen effectief opbouwt zonder te veel risico te lopen. Zo zijn er wellicht nog meer aspecten waar u op let bij uw selectie van vermogensbeheerders. Bij Optimix bent u in ieder geval gegarandeerd van een professionele en gerichte aanpak!

Zelf beleggen

Naast vermogensbeheer, kunt u Optimix ook inschakelen om zelfstandig te beleggen. Hiervoor bieden zij een handig platform aan waarin u eenvoudig en goedkoop zelf uw vermogen kunt opbouwen. Inzage kan schriftelijk of 24 uur per dag online, waardoor u goed zicht heeft op de ontwikkelingen in uw portefeuille.

https://www.optimix.nl/