Sportschool Heerlen | Zumum

Ben je op zoek naar een goede sportschool in Heerlen? Dan ben jij op zoek naar sportschool ZUMUM! Bij deze sportschool zit je niet vast aan een vervelend abonnement, maar kun je gewoon eenvoudig per maand betalen. De maandelijkse kosten van de sportschool zijn €13,95 en is eenvoudig per maand op te waarderen. Bovendien mag je het tegoed van de sportschool ook delen met vrienden en familie, waardoor ZUMUM de ideale sportschool is voor jou en jouw vrienden!

Diverse mogelijkheden

ZUMUM biedt diverse mogelijkheden aan in hun sportschool. Werk jij jezelf het liefst in de zweet op de fitnessapparaten? Dan kun je dit doen op de vele apparaten die aanwezig zijn in de sportschool. Ben je meer op zoek naar leuke groepslessen zoals yoga of zumba? Ook dan ben je aan het juiste adres bij ZUMUM, want bij ZUMUM bieden ze enorm veel virtuele groepslessen aan.

Naast de vele sportmogelijkheden is er ook een mogelijkheid om bij ZUMUM naar de schoonheidsspecialist te gaan. Deze is net als de kapper, nagelstylist en fysiotherapeut aanwezig bij ZUMUM. Op deze manier kun jij voor de complete verzorging terecht bij de sportschool die ook voor je zorgt.

Meer weten?

Wilt je meer weten over sportschool Heerlen genaamd ZUMUM? Surf dan snel naar hun website en schrijf je nu online in via de website!

http://www.zumum.nl/