Vloeibare rook bevat geen schadelijke stoffen en is dus ook goed voor het milieu

Vlees roken is een onderdeel van onze cultuur. We doen het al sinds mensenheugenis en zijn verzot op de smaak. Roken boven een houtvuur is echter niet bepaald gezond te noemen. Probeer daarom eens de vloeibare rook van Red Arrow. Dit is een vloeistof die in een rookkast kan worden verneveld en in de resulterende rookwolk kunt u vlees net zo goed roken als op de traditionele manier, maar dan zonder de schadelijke effecten. Bij Smoky Light B.V. kunt u de liquid smoke kopen en uitproberen. U zult merken dat de smaak van vlees dat op deze manier wordt gerookt van de dezelfde kwaliteit is als van producten waarbij dat op de traditionele manier is gedaan.

Verbeter de kwaliteit door een rookkast met liquid smoke te kopen

Liquid smoke is een nieuwe manier waarmee u veilig uw vlees kunt roken. Daarnaast is vloeibare rook goed voor het milieu omdat er geen schadelijke stoffen worden uitgestoten. Bovendien loopt u met een traditioneel vuur de kans dat schadelijke stoffen zoals teer in het vlees terecht kunnen komen. Door een liquid smoke van Red Arrow te kopen voorkomt u dat en kunt u bovendien in een rookkast uw vlees prima roken. Dat maakt vlees roken met liquid smoke niet alleen een stuk gezonder, maar ook een stuk makkelijker, aangezien u het gewoon binnenshuis kunt doen. Probeer het nu en ervaar zelf de voordelen van vloeibare rook.

Liquid smoke kopen: vlees roken zonder vuur

Waar rook is, is vuur. Die stelling is na duizenden jaren eindelijk onderuit gehaald. U kunt tegenwoordig namelijk vlees roken met behulp van vloeibare rook. Het probleem met vlees roken is echter dat het niet al te best voor uw gezondheid is. Vlees roken boven een open vuur kan schadelijke stoffen zoals as, in contact brengen met het vlees of de vis en dat zijn stoffen die u liever niet binnenkrijgt. Door liquid smoke te kopen kunt u vlees roken op de manier zoals u dat gewend bent, maar dan zonder houtvuur. U kunt het vlees of de vis in een rookkast leggen en hier de vloeibare rook aan toevoegen. Liquid smoke, veilig, eenvoudig en met behoud van smaak en kleur.