Bibianharmsen
Image default
Architectuur

Dak openen in de hitte?

Als je in de zomer warm hebt is het heel handig wanneer je ook het dak kunt openen en dit is mogelijk wanneer je een schuifdak hebt. Vooral nu in de hittegolf is het heel handig wanneer je het dak kunt openen en frisse lucht naar binnen te laten.

Hoe werkt het?

Het bedienen van een schuifdak is heel makkelijk en dit kun je tegenwoordig ook met een applicatie op je telefoon of tablet doen. Met een druk op de knop gaat het dak open en met een druk op de knop gaat het weer dicht.

Installeren van het schuifdak

Wanneer je het schuifdak laat installeren wordt er eerst natuurlijk een deel van het plafond verwijderd. Zo wordt er plaatst gemaakt om het schuifdak te plaatsen op het dak. De werkzaamheden nemen meestal een dag of twee in beslag afhankelijk van de afmetingen ervan. Als het een groot schuifdak is kost het natuurlijk meer tijd om het te installeren.

Een aannemer inhuren

Voor het installeren van het schuifdak kun je een aannemer inhuren door een offerte aan te vragen. Je maakt dan uiteindelijk een afspraak voor het installeren ervan wanneer je akkoord hebt met de aannemer.