Bibianharmsen
Image default
Bedrijven

De voordelen van LED verlichting in de industrie & geschikte armaturen voor industriële toepassingen

Industriële LED verlichting biedt talloze voordelen voor industrieel gebruik. Van duurzaamheid en energiebesparing tot een langere levensduur en verhoogde productiviteit, LED verlichting is de ideale keuze voor magazijnen en fabrieken. Daarnaast is het belangrijk om te kiezen voor gecertificeerde verlichting, zoals IP65 armaturen, om te voldoen aan de Europese normen en Arbo wetgeving. LED Design Holland biedt hoogwaardige armaturen voor industriële LED verlichting, die voldoen aan de strengste kwaliteitseisen.

Bespaar vandaag nog op uw werkplaatsverlichting en ontdek de voordelen van LED verlichting werkplaats. Neem contact op met LED Design Holland voor advies en een gratis lichtplan op maat. Kies voor veiligheid en efficiëntie met ATEX armaturen die speciaal zijn ontworpen voor explosiegevaarlijke omgevingen. Minimaliseer het risico op ongevallen en creëer een veilige werkomgeving met ATEX armaturen van LED Design Holland.

Wat zijn de voordelen van LED verlichting in de industrie?

Industriële LED verlichting biedt verschillende voordelen in industriële toepassingen. Allereerst is LED verlichting veel duurzamer dan TL verlichting, waardoor het meer energie en CO2 bespaart. Daarnaast hebben LED lampen een levensduur van maar liefst 100.000 branduren, waardoor ze langdurig kunnen blijven werken in bijvoorbeeld magazijnen en fabrieken. Industriële LED verlichting is ook trillingsvrij, wat prettiger is voor de ogen en de productiviteit van medewerkers verhoogt.

Bovendien is industriële LED verlichting verkrijgbaar in verschillende kleurtemperaturen, waardoor het geschikt is voor verschillende toepassingen in de industrie. Het is belangrijk om te kiezen voor gecertificeerde verlichting, zoals IP65 armaturen, die bestand zijn tegen invloeden van buitenaf. LED Design Holland biedt diverse kwalitatieve armaturen voor industriële LED verlichting, waarbij ze werken volgens de Europese NEN normen en Arbo wetgeving voor werkplekverlichting.

Kan ik extra besparen op mijn huidige werkplaatsverlichting?

Ja, u kunt zeker extra besparen op uw huidige werkplaatsverlichting met LED verlichting werkplaats. LED-verlichting is namelijk energiezuiniger dan traditionele verlichting, zoals TL-verlichting. Door over te stappen op LED-werkplaatsverlichting kunt u dus direct besparen op uw energieverbruik en daarmee op uw energiekosten. Daarnaast hebben LED-armaturen een langere levensduur, waardoor u ook bespaart op vervangingskosten.

Bij LED Design Holland, de LED specialist, kunt u terecht voor advies en oplossingen op maat voor uw werkplaatsverlichting. Wij kunnen u informeren over de mogelijkheden en een gratis lichtplan op maat voor u maken. Daarnaast kunnen wij u helpen met het overstappen van TL naar LED verlichting en het efficiënter inzetten van uw huidige verlichting. Ook kunnen wij uw werkplaatsverlichting smart maken, zodat u nog meer kunt besparen.

LED Design Holland biedt een breed assortiment aan LED-armaturen en denkt graag met u mee om de beste oplossing te vinden voor uw situatie. Neem contact op voor meer informatie en ontdek hoe u kunt besparen op uw huidige werkplaatsverlichting met LED verlichting werkplaats.

https://www.leddesignholland.nl