Bibianharmsen
Image default
Zakelijk

Het online woordenboek

Sommige mensen zullen nog een woordenboek thuis hebben, scholen maken er nog dagelijks gebruik van. Tegenwoordig kan dit ook online, een betekenis opzoeken gaat dan sneller. Dit kan via de website van Dalen online. 

Deze website is niet alleen te gebruiken als gratis woordenboek. Je kunt er ook voor kiezen een abonnement te nemen bij dit bedrijf. Hier kun je zelf kiezen welke woordenboeken je wilt en voor hoelang je het abonnement wilt laten lopen.  

Ook voor training te gebruiken 

Je kunt jezelf op deze website trainen, om te kijken hoe goed je Nederlandse taalvaardigheden zijn. Bij deze training lees je een tekst en moet je de fouten eruit halen. Wil je liever een andere training? Dat kan zeker, neem een kijkje bij helder zakelijk schrijven. Dit is de juiste training voor mensen die adviesrapporten of nota’s moeten schrijven. Je wilt tenslotte de juiste snaar raken bij je doelgroep. Het is ook nog een de kunst om de aandacht van de lezer vast te houden tot het einde van de tekst. Door de juiste toon en taalgebruik is dit allemaal mogelijk. 

Er zijn natuurlijk nog meer trainingen, denk bijvoorbeeld aan werkwoordspelling. Dit heeft iedereen wel op school gehad, maar soms worden de basisregels vergeten. Bij deze training kun je jezelf even opfrissen in de juiste spelling. Liever een cursus volgen voor masterclass? Dit is ook mogelijk, deze cursus is voor taal- en communicatieprofessionals.   

Wil je liever meer informatie? Neem een kijkje op deze website, of neem contact met ze op. Een van de werknemers helpt je graag.

https://www.vandale.nl/opzoeken