Bibianharmsen
Image default
Management

MBA engineering management

Start uw MBA – Ingenieursmanagement

In engineering is er veel vraag naar gekwalificeerde specialisten en managers! Tijdens uw MBA – Engineering Management online studieprogramma combineert u technische productie-expertise met managementvaardigheden. Als je al professionele ervaring hebt op dit gebied, zal het voltooien van onze online MBA met specialisatie in Engineering Management je carrière naar het volgende niveau tillen.

 

In de loop van je studie zul je je managementvaardigheden uitbreiden en leren hoe je als Engineering Project Manager teams naar succes kunt leiden. Je krijgt ook te maken met budgettering en kostenplanning, en met het evalueren van kwaliteitsnormen. Dit alles zal u perfect voorbereiden om te werken waar interdisciplinaire expertise in management en technologie wordt gevraagd.

 

Je opleiding samengevat

Alle feiten en cijfers over je opleiding op een rij

Studiemodel

Master of Business Administration (MBA)

90 ECTS

Taal: Engels

Online studeren en op de campus

Dubbele graad: Beschikbaar

Studieduur & verlenging

18 – 36 maanden (afhankelijk van tijdsmodel)

Kosteloze verlengingsperiode

Start online studie: elk moment

Start op campus: maximaal 4 x per jaar

Collegegeld

Vanaf 214 $ (428 $)* per maand

 

*gebaseerd op de wisselkoers van 01.08.2022 09:05 AM (CEST)

Accreditatie

90 ECTS – Engels

Geaccrediteerd in overeenstemming met de Duitse en Europese normen

ZFU 153413c

Toelating

Algemene toelatingseisen

Werkervaring

Engelse taalvaardigheid

 

Gedetailleerde informatie vindt u in het toelatingsdeel

Eerder gevolgde opleidingen erkend

Bespaar tijd en behaal je diploma sneller door je eerdere prestaties/ervaring te laten erkennen

 

Cursusoverzicht

Met het IU online MBA-programma gespecialiseerd in Engineering Management, zal uw studie zeer praktijkgericht zijn. In slechts drie semesters verwerft u alle zakelijke vaardigheden die u nodig zult hebben als toekomstig manager op het gebied van engineering.

 

Je leert hoe je gegevens voorbereidt, gegevens uit meerdere bronnen aan elkaar koppelt en de relaties tussen die gegevens analyseert. Je neemt deel aan theorie- en praktijkgerichte modules over bedrijfskunde, management en leiderschap, terwijl je belangrijke managementvaardigheden verder ontwikkelt en je analytische vaardigheden traint.

Toelatingseisen

Hoe start je je Degree met het Online Degree Saver Programma?

 

Zodra je je hebt ingeschreven en aan je studie bent begonnen, heb je toegang tot een deel van je cursussen, op basis van het tijdmodel dat je kiest. Je wordt pas als student geregistreerd als 50% van het totaal aantal ECTS met succes is afgerond. Daarna krijg je toegang tot de rest van je cursussen, en kun je je graad afmaken.

 

De toelatingsdocumenten moeten in het Engels of Duits worden verstrekt; als ze niet in een van deze twee talen zijn opgesteld, is een vertaling vereist. Als u uw documenten moet laten vertalen, kunnen wij u doorverwijzen naar onze vertrouwde vertaalpartners. Meer details vindt u hier.

 

Voltooid bachelordiploma (180 ECTS) van een officieel erkende universiteit

Ten minste een “voldoende” of een gelijkwaardige graad C behaald in je vorige opleiding

 

Ten minste één jaar gekwalificeerde werkervaring vóór de start van het studieprogramma (de werkervaring moet zijn opgedaan na de voltooiing van uw undergraduate studie).

Aan het eind van het studieprogramma moet u ook een tweede jaar beroepservaring hebben opgedaan. Deze moet zijn opgedaan voordat u afstudeert. 

U kunt ons een vertaling van uw arbeidscontract en uw salarisstrook bezorgen of u kunt uw bedrijf vragen dit formulier in het Engels in te vullen, te ondertekenen, van het bedrijfsstempel te voorzien en naar ons op te sturen:

Bewijs van werkervaring (EN)

Bewijs van werkervaring (NL)

Bewijs van werkervaring (ES)

Bewijs van werkervaring (IT)

Bewijs van werkervaring (FR)

 

Bij IU geven we les in het Engels om je voor te bereiden op de internationale arbeidsmarkt. Daarom vragen we je om ons een bewijs van je Engelse taalvaardigheid te bezorgen. 

 

Is Engels je moedertaal of ben je afgestudeerd aan een Engelstalige school of universiteit? Dan hoef je je Engelse taalvaardigheid niet aan te tonen. 

 

U kunt uw Engelse taalvaardigheid aantonen met een certificaat Engels B2-niveau (niet ouder dan 5 jaar). Heb je dit niet bij de hand? Geen probleem! Je kunt je Engels snel laten certificeren met Duolingo. 

 

Doe de online test in slechts 45 tot 60 minuten 

Ontvang je gecertificeerde resultaten binnen 2 dagen 

Bespaar kostbaar geld en tijd 

Ontdek of de Duolingo test geschikt is voor jou. Klik hier om het gratis te proberen. Om toegelaten te worden tot je opleiding is een minimum van 95 punten in het Duolingo examen vereist. 

 

Heb je de test gemaakt en niet de vereiste 95 punten gehaald? Maak je dan geen zorgen! We bieden een gratis cursus Engels aan. Door de cursus in 3 maanden succesvol af te ronden, bewijst u dat u over het vereiste niveau van Engelse taalvaardigheid beschikt.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/