Bibianharmsen
Image default
Gezondheid

Deze huisarts in Eindhoven biedt zorg die aansluit bij uw wensen

Huisartsenpraktijk Keunen is de ideale huisarts wanneer u op zoek bent naar een geschikte huisarts in Eindhoven. Deze huisarts streeft naar een persoonlijke en duurzame relatie met patiënten. Naast een secretaresse zijn bij deze huisarts twee dokters en twee praktijkondersteuners werkzaam. De huisartsenpraktijk biedt gespecialiseerde zorg aan en neemt de tijd om uw zorgvraag duidelijk te maken en een oplossing te vinden. Niets is belangrijker dan zorg die aansluit bij uw eigen verwachtingen en wensen.

Een breed pakket aan aanvullende en bijzondere huisartsenzorg

Uiteraard biedt deze huisartsenpraktijk laagdrempelige generalistische medische zorg. Maar daarnaast is deze huisarts in Eindhoven ook gespecialiseerd in bijzondere huisartsenzorg. Zo biedt Huisartsenpraktijk Keunen Diabetes Ketenzorg. Dit houdt in dat ze diabetes beter proberen te behandelen aan de hand van een speciaal zorgprogramma. Hierbij werken alle betrokken medewerkers, inclusief een internist, diëtist, podotherapeut en oogarts, intensief samen om het beste resultaat te realiseren. Daarnaast is er een speciaal spreekuur om de risicofactoren van hart- en vaatziekten in kaart te brengen. Blijkt het dat u een verhoogd risico heeft? Dan komt u in aanmerking voor een behandeling. Hiervoor heeft deze huisarts in Eindhoven een speciaal opgeleide praktijkondersteuner. Bovengenoemde programma’s zijn slechts enkele voorbeelden van de bijzondere huisartsenzorgen die deze huisarts in Eindhoven aanbiedt. Ook voor de chronische ziekten astma en COPD is er een spreekuur. Bij een speciaal opgeleide praktijkondersteuner kunt u een longfunctietest laten doen. Verder ontvangt u leefstijladviezen en eventueel geneesmiddelen. Kortom, tegen welk probleem u ook aanloopt; de dokters en praktijkondersteuners bij deze huisarts zoeken een geschikte oplossing voor uw zorgvraag of verwijzen u door naar een specialist.

Kies voor uitgebreide en persoonlijke zorg en meldt u aan

Om de zorg nog toegankelijker voor u te maken, werken wij nauw samen met ziekenhuizen in de omgeving. Zo heeft u altijd zorg in de buurt. Wilt u zich aanmelden bij deze fijne huisarts in Eindhoven? Vul dan het aanmeldformulier in. De assistent neemt dan zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u de voorkeur voor een telefonische aanmelding? Neem dan gerust contact op met Huisartsenpraktijk Keunen. Dan vult de assistent telefonisch met u het aanmeldformulier in.

https://www.huisartsenpraktijk-keunen.nl