Bibianharmsen
Image default
Gezondheid

Drukpunttherapie als behandeling van een hernia zonder operatie

U bent geïnteresseerd in een behandeling van een hernia zonder operatie. Dan bent u het best gebaat bij Shiatsu behandelingen. Tijdens een Shiatsu behandeling wordt de energiedoorstroming van uw lichaam hersteld door middel van drukpunttherapie. Zoals de naam doet vermoeden wordt op specifieke punten op uw lichaam druk uitgeoefend. De Shiatsu therapeut doet dit met behulp van de handen en de vingers, waardoor deze behandeling in de meeste gevallen volledig pijnloos is. De Shiatsu behandelingen resulteren in een ontspannen gevoel, een toename in energie en de afname van heel uiteenlopende pijnklachten.

Shiatsu-therapie als behandeling van hernia zonder operatie

De Shiatsu praktijk van Maria van der Sar in Tilburg verzorgt onder andere een behandeling van een hernia zonder operatie. U kunt bij deze gecertificeerde Shiatsu therapeut ook terecht voor Shiatsu-therapie bij herstel na chemo en bestraling en voor de behandeling van onder andere stressklachten, nekklachten en migraineklachten. Diverse gezondheidsklachten kunnen voortkomen uit verstoorde meridianen. Meridianen zijn de energiebanen van het lichaam die gezamenlijk bijdragen aan geestelijk en lichamelijk welzijn. Door de energiedoorstroming in deze meridianen terug in balans te brengen kunnen gezondheidsklachten afnemen of verdwijnen. In een Shiatsu praktijk kunt u daarom terecht voor een behandeling van hernia zonder operatie waarbij het herstel van de rugklachten wordt bevorderd en de bijbehorende pijnklachten verminderen of verdwijnen.

Shiatsu bij het herstel na chemo en bestraling

Ook voor het herstel na chemo en bestraling kan Shiatsu-therapie uitkomst bieden. De misselijkheid, vermoeidheid en futloosheid als gevolg van chemo en bestralingen zullen verminderen met Shiatsu behandelingen. In sommige gevallen kunnen de klachten zelfs helemaal verdwijnen. Dit gebeurt met behulp van de drukpunttherapie die de energiebanen in het lichaam weer in evenwicht brengen. U zult meer energie en een ontspannen gevoel ervaren na een behandeling. Daarbij kan Shiatsu-therapie ervoor zorgen dat u weer meer vertrouwen in uw eigen lichaam krijgt. Op deze manier helpen Shiatsu behandelingen bij het herstel na chemo en bestraling.