Bibianharmsen
Image default
Gezondheid

Ga naar een ervaren fysiotherapeut in omgeving Kaatsheuvel

Bent u op zoek naar een deskundige fysiotherapeut in de omgeving van Kaatsheuvel, nabij Waalwijk? Zoek dan niet verder dan Fysio Loon op Zand. Hier kunt u bij diverse therapeuten terecht voor fysiotherapie en manuele therapie. Bij aanhoudende spier- of gewrichtspijn gaat u bijvoorbeeld naar de gespecialiseerde fysiotherapeut van Fysio Loon op Zand, nabij Kaatsheuvel. Zij verhelpen uw klachten op een professionele wijze. De hulp van deze specialisten komt bijvoorbeeld van pas na een operatie aan de gewrichten, zoals wanneer er een nieuwe knie of heup is geplaatst. Ook bij andere klachten, zoals Parkinson of COPD, kunt u terecht bij deze specialist. Daarnaast biedt Fysio Loon op Zand, nabij Waalwijk, een cursus valpreventie aan. Wanneer u minder beweegt omdat u bang bent om te vallen heeft dit een nadelige werking op de spieren en de gewrichten. Om u weer mobiel te maken biedt een fysiotherapeut nabij Kaatsheuvel deze cursus aan. Hier leert u bijvoorbeeld uw balans ontwikkelen of oefent u verschillende valtechnieken.

Herstel van klachten na een IC-opname

Wanneer u bent opgenomen op de Intensive Care kan dit lichamelijke en mentale klachten opleveren waardoor het herstel langer duurt dan verwacht. Bij Fysio Loon op Zand werkt een PICS therapeut die is gespecialiseerd in behandelingen na een IC-opname. U revalideert samen met deze therapeut na de IC-opname om de fysieke en mentale klachten weg te nemen. Wanneer u niet naar de praktijk in Loon op Zand, nabij Kaatsheuvel, kunt komen, komt de fysiotherapeut bij u thuis langs. De therapeuten van deze praktijk doen er alles aan om het u zo comfortabel mogelijk te maken.

Neem contact op met deze specialist en maak een afspraak

Heeft u behoefte aan een behandeling bij een fysiotherapeut of een PICS therapeut in de omgeving van Kaatsheuvel? Neem dan contact op met Fysio Loon op Zand. Hier helpen ze u graag van al uw klachten af. Maak dus snel een afspraak bij deze specialist en blijf niet zitten met uw klachten.