Bibianharmsen
Image default
Alarmsysteem

Gespecialiseerde woningbeveiliging

Je zou het niet verwachten maar voor gespecialiseerde woningbeveiliging kun je terecht bij een slotenmaker Den Haag. Ze zijn tegenwoordig experts op het gebied van woningbeveiliging en hebben ook de politie keurmerk veilig wonen.

PKVW

PKVW ofwel politie keurmerk veilig wonen is een certificaat voor bedrijven dat aan bepaalde eisen voldoen. Deze eisen worden door het ministerie van veiligheid vastgesteld en getoetst. Een bedrijf met de politie keurmerk veilig wonen heeft dan ook aan deze strenge eisen voldaan. Slotenmaker Den Haag bedrijven kunnen ook de politie keurmerk veilig wonen aanvragen. Voor hun is de keurmerk dan ook heel belangrijk want ze monteren ook sloten bij woningen.

Expertise

De gespecialiseerde woningbeveiliging hebben de slotenmakers Den Haag over de jaren opgebouwd. Ze hebben veel ervaring met het open maken van sloten en weten dan er ook alles van af. Ze kennen elke manier waarop een slot omzeild of geforceerd kan worden. Hierdoor weten ze ook als geen ander hoe ze een woning moeten beveiligen. Ze kunnen het inbrekers heel lastig maken en haast onmogelijk maken om binnen te komen.

Denk hierbij maar aan beslag op sloten om te voorkomen dat het slot open geboord kan worden of kerntrekbeslag om inbraak te voorkomen.

https://www.slotenmaker-den-haag.com/