Bibianharmsen
Image default
Gezondheid

Innovatieve fysiotherapie in Amsterdam West

Innovatieve fysiotherapie in Amsterdam West

Ik volgde fysiotherapie in Amsterdam West bij De Fysio Man. Dit fysiotherapiepraktijk is zeer innovatief en brengt sport en fysiotherapie samen. Ze beloven dat 80% van hun klanten binnen 1 tot 3 behandelingen weer volledig klachtenvrij is. Geloof het of niet: die belofte maken ze echt waar. Ik kan het weten!

Deep tissue massage

Ik onderging meerdere malen een Deep tissue massage. Deze behandeling is zeer geschikt voor mensen met chronisch gespannen lichaamsgebieden zoals ik. Al lange tijd had ik last van een spanning in mijn lage rug. Ook als u een stijve nek of pijnlijke schouders hebt, kan deze behandeling nuttig zijn. Een Deep tissue behandeling wordt ook wel een sport massage genoemd door de kenners. Voor een sport massage in Amsterdam kun je dus bij De Fysio Man terecht.

Verklevingen in de spieren en pezen

Tijdens het kennismakingsgesprek vertelde de specialist dat een stijve nek meestal betekent dat er verklevingen (banden van pijn en stijf weefsel) in de spieren, pezen en gewrichten zijn. De verklevingen veroorzaakt de pijn en kan ook de bloedsomloop blokkeren. Een Deep tissue massage verlicht de pijn, zo zei de specialist.

Krachtige massage

Hoe? De therapeut zal diepe druk of frictie aanbrengen op het lichaam. De spieren worden op hun natuurlijke plaats en spanning teruggebracht en het lichaam komt weer in balans. De massage is zeer krachtig, maar wel afgewisseld met zachte aanrakingen. Na de eerste behandeling voelde ik al minder pijn en bij de tweede behandeling was de spanning in mijn lage rug al grotendeels verdwenen. Daar ben ik de therapeut eeuwig dankbaar voor!

Beweging en houding

De Fysio Man voor fysiotherapie in Amsterdam West focust zich op beweging en houding. Ze maken gebruik van verschillende innovatieve behandeltechnieken, waaronder dus Deep issue massages. Het is bewezen dat deze behandeltechnieken snel resultaat opleveren.

Het Sportlokaal

Naast fysiotherapie in Amsterdam West biedt De Fysio Man ook sporttrainingen aan in een speciaal ingericht sportlokaal binnen hun praktijk. Gecertificeerde sporttrainers geven pilates lessen, kickboks lessen, personal trainingen en yoga in Amsterdam West. De lessen en trainingen zijn in kleine groepen of individueel, zodat iedereen voldoende persoonlijke aandacht krijgt.

Personal trainer in Amsterdam West

Mijn rug is weer genezen en de zin in sporten kwam weer terug. Maar ik wilde wel verantwoord sporten onder deskundige begeleiding van een personal trainer in Amsterdam West die mijn verleden kent. De trainers van De Fysio Man kennen mij en zijn in nauw contact met de specialisten. Op hun aandringen ben ik gaan kickboksen in Amsterdam West. Een goede keuze, want ik vind het fantastisch!

Voor innovatieve fysiotherapie in Amsterdam West moet je bij De Fysio Man zijn! Ik raad de praktijk zeker aan.

Jan van Galenstraat 301
101 56 CB Amsterdam
info@defysioman.nl
020-3542926

https://defysioman.nl/fysiotherapie/technieken/deep-tissue-massage.html