Bibianharmsen
Image default
Aanbiedingen

Je unieke daghoroscoop: wat voorspelt je horoscoop vandaag?

In dit artikel lees je alles over jouw daghoroscoop en wat de sterren vandaag in petto hebben voor jouw sterrenbeeld.

Horoscoop voor Ram

Er staan je nieuwe kansen te wachten! Breng je problemen van je werk niet mee naar huis. Probeer een bemiddelaar te zijn als er conflicten onstaan. Door de invloed van Mars kunnen er nogal wat spanningen ontstaan vandaag.

Ook voel je je enorm gefascineerd door alles wat ongebruikelijk is. Misschien voel je je sterk aangetrokken tot iemand die een beetje anders is dan anders, en al helemaal niet jouw type.

Horoscoop voor Stier

Vandaag voelt het een beetje alsof je probeert te rennen in een droom. Je wilt heel graag dingen doen, productief bezig zijn op je werk of studie, gezellig genieten van de verminderde beperkingen. Maar het lukt gewoon niet. Het is gewoon een dag om even met de stroming mee te drijven, en dat is prima! Zet Netflix op en probeer er ondanks je frustraties toch een beetje van te genieten.

Horoscoop voor Tweelingen

Er borrelt van alles in je bewustzijn en je merkt dat je opvattingen over veel dingen beginnen te veranderen. Sta open voor goed advies voor je een bepaalde koers probeert te varen.

Ook is het belangrijk dat je vandaag gezonde grenzen stelt. Je eigen behoeften zijn ook belangrijk en je hoeft jezelf niet steeds op te offeren voor anderen. In deze astrologische periode zul je meer emotionele stabiliteit vinden en gezonde grenzen stellen is daar essentieel voor.

Horoscoop voor Kreeft

In de liefde is het vandaag uitkijken geblazen. De kans groot dat je veel emotionele energie zult verkwisten. Misschien komt er iemand op je pad die de baas over je probeert te spelen of op een andere manier druk op je uitoefent. Die persoon geeft je het gevoel een machteloos kind te zijn, en dit vind het niet fijn. Probeer aan het einde van de dag tijdens het mediteren te achterhalen waar deze sterke reactie vandaan komt en vraag het universum om hier middelen te geven hieraan te werken.

Horoscoop voor Leeuw

Er kan vandaag wat onduidelijkheid ontstaan tussen jou en een kennis of ex. Er kan iemand uit je verleden weer opdagen. Heb je je spirituele les van deze relatie wel geleerd? Het is een goede dag om onrealistische verwachtingen los te laten.

Ook op je werk is het niet rustig, maar je voelt je krachtig genoeg om problemen die op je pad komen op te lossen. Je bent liever druk bezig dan verveeld, dus je vindt het wel prima zo.

Horoscoop voor Maagd

Vandaag staat in het teken van verandering. Door de krachtige invloed van de passievolle planeet Mars en de bezitterige energie van Pluto kan het twee kanten opgaan: een gepassioneerde nieuwe liefde of een relatiebreuk.

Wees niet bang om te zeggen wat je denkt. Wat moet gebeuren, zal gebeuren.

Ook is het een goede dag om advies te vragen van iemand die meer ervaring heeft. Diegene zal je helpen om deze intense periode te doorstaan.

Horoscoop voor Weegschaal

Je krijgt steeds meer werk op je schouders gestapeld, en dit begint je te breken. Hierdoor voel je je ook thuis niet lekker in je vel, omdat je je werk soms moeilijk buiten de deur kunt houden. Wees niet bang om je frustraties te bespreken. De astrologische invloeden geven aan dat het ongunstig is voor verandering op korte termijn, maar toch zul je er op de lange termijn baat bij hebben. Het is nu zwaar, maar er komen betere tijden.

Horoscoop voor Schorpioen

Nu Mercurius retrograde is, voelt alles een beetje turbulent en onwennig. Het is moeilijk om je eigen behoeften eigenlijk nu op de eerste plaats te zetten, maar probeer toch tijd vrij te maken voor zelfzorg. Soms is het goed om een beetje egoïstisch te zijn. Eigen gasmasker eerst!

Horoscoop voor Boogschutter

Als je al een poosje zorgen maakt over geldproblemen, zul je vandaag toch manieren vinden om wat meer ademruimte te krijgen. Laat je negatieve gedachte niet de overhand krijgen en vertrouw op je vermogen om obstakels te overwinnen. Misschien heb je toch een paar dingen over het hoofd gezien en kun je hier en daar wat besparen en meer geld overhouden voor leuke dingen. Je staat aan het begin van een nieuwe cyclus met veel mogelijkheden en kansen.

Horoscoop voor Steenbok

Er staat je vandaag een verrassing te wachten. Het wordt misschien geen grote verrassing, maar genoeg om je even te laten glimlachen. Het zal je helpen om vandaag een positieve instelling te hebben. Je krijgt ook steeds beter inzicht in wat je energie geeft en wat je energie vreet. Hierdoor voel je je geïnspireerd en heb je hoop voor de toekomst.

Horoscoop voor Waterman

Je hebt een scherpe tong, en de kans groot dat je vandaag iets zegt waarmee je jouw partner enorm kwetst. Let goed op je woorden. Wat je zegt is misschien wel waar, maar hoe je het zegt is net zo belangrijk. Soms is het beter om compassie te hebben, in plaats van gelijk.

Je voelt je een beetje overweldigd vandaag door alles wat je nog moet doen, of dit nu op je werk is of huishoudelijke klusjes. Hierdoor voel je een beetje verstrooid, maar door bijvoorbeeld een duidelijk overzicht of lijstje te maken kun je wat meer grip op de situatie krijgen.

Horoscoop voor Vissen

Vandaag voel je je geïnspireerd om te breken met bepaalde gewoontes of tradities en gewoon je eigen ding te doen. Je zult merken dat je je hier veel meer bevredigd door voelt, omdat je je eigen hart volgt in plaats van het pad van een ander.

Lees je horoscoop of de daghoroscoop op Horoscoop Luna. Lees ook de daghoroscoop Ram of daghoroscoop Stier.