Jouw Chinese horoscoop in de liefde (Draak, Slang en Paard)

Chinese horoscoop Draak

Met een andere Draak: kan een zeer waardevolle ontmoeting tussen twee gelijkgestemde zielen zijn.

Met ratten: zeer goede verstandhouding, vooral op geestelijk nivo: Misschien niet erg diepgaand maar wel met veel aanknopingspunten. Hartstochtelijke relatie.

Met ossen: zij vinden je interessant en je hebt veel bewondering voor hun helder verstand. Maar onder druk ben je beide geneigd voet bij stuk te houden. Dit is geen basis voor een langdurige relatie

Met tijgers: zij zijn soms ijdel en uitsloverig terwijl je geneigd bent koppig je eigen weg te gaan. De draak stimuleert de tijger zelfs tot een nog grotere daadkracht.

Met konijnen: je vindt ze saai, maar diep in je hart weet je dat ze in staat zijn om je innerlijke rust te geven waar je zo behoefte aan hebt.

Met slangen: je kan een goed team vormen maar omdat jullie beiden op een slinks manier te werk gaan, kan het wel eens anders aflopen dan je denkt.

Met paarden: een goede combinatie voor een huwelijk wanneer een van beide duidelijk de leiding heeft

Met geiten: zij vinden jouw onbetrouwbaar en teveel een eenling. Maar als je bereid bent de goede dingen in elkaar te ontdekken dan kan je het best samen vinden.

Met apen: een uitstekende combinatie zolang je elkaar niet op de zenuwen werkt. Maar jullie zijn bedien rusteloos en hebben een behoefte aan afwisseling en meestal zal het samengaan niet lang duren.

Met hanen: Een ondernemend stel die niet snel zal vervelen

Met honden: Jullie zijn voor elkaar geschapen

Met zwijnen: je bent aangetrokken door hun kracht en geestelijke werkzaamheid; bijzonder geschikt voor een artistieke verhouding.

Chinese horoscoop Slang

Met een andere Chinese horoscoop Slang: een diepgaande, eeuwigdurende liefdes verhouding of een even diepgaande eeuwigdurende haat verhouding, dat hangt van die andere slang af.

Met ratten: praten veel, toch kunnen jullie gemeenschappelijke interesses ontwikkelen. Zorg ervoor dat je de baas blijft.

Met ossen: wanneer je elkaars eigenaardigheden kan respecteren is een goede relatie mogelijk. Hun belangen zijn vaak tegenstrijdig met die van jouw.

Met tijgers: zij neigen meer naar het extraverte, zijn wispelturig met veel uiterlijk vertoon. Uitstekend geschikt als bondgenoot.

Met konijnen: Slangen willen wel graag vriendschap sluiten met het konijn, maar zij willen wel de baas spelen. Grappig genoeg zal het konijn meestal aan het langste touw trekken.

Met draken: Als je ze een beetje tegemoet komt dan kan je het prime met ze vinden. Maar meestal gaan jullie ieder een andere weg op.

Met paarden: veel te luidruchtig voor jouw.

Met geiten: Veel mogelijkheden, alleen botsen de meningen wel eens. Zij bewonderen je moed.

Met apen: elkaars tegenpool, maar juist daarom ontstaat er een grote aantrekkingskracht. En als het meestal goed gaat, gaat het ook fantastisch.

Met hanen: een perfecte huwelijkspartner

Met honden: Je moet genoeg zelfvertrouwen hebben dan komt het wel goed

met varkens: zij vullen je aan, maar ze zijn niet erg complimenteus. Je kunnen elkaar al snel haten. Toch zijn jullie erg geboeid door elkaars persoonlijkheden.

Chinese horoscoop Paard

Met een ander Chinese sterrenbeeld Paard: vrij goed, maar in een huwelijk moeten jullie elkaar echt meer vrijheid gunnen.

Met ratten: pas op voor moeilijkheden. De rat kan je manieren leren en andersom kan je de rat leren om echt van het leven te genieten

met ossen: samen schoppen jullie het erg ver: maar je moet de os wel wat leven inblazen anders wordt het erg saai

met tijgers: Veel overeenkomst, beiden zo energiek en vol levenslust en oh zo ijdel ! Dit wordt een verhouding waar de vonken van af vliegen.

Met konijnen: Je bent in staat om in het rustige konijn het slechtste naar boven te brengen. In een conflict zal het konijn winnen.

Met draken: zij winden je om hun pink, als ze je tenminste te pakken krijgen. Zij zijn slim, maar jij bent snel

Met slangen: ontzettend grote verschillen, maar jij vindt de slang opwindend. Je speelt met vuur

met geiten: vriendschappelijke band, alhoewel je het gevoel hebt dat de giet veel te verbergen heeft

met apen: jullie lijken op elkaar, maar als het er op aan komt en je betrouwbaarder, sterker van karakter en realistischer

met hanen: veel punten van overeenkomst, maar ook meningsverschillen en innerlijke spanningen

met honden: vriendschappelijk, mogelijk de basis voor een langetermijnrelatie

met varkens: veel overeenkomsten, maat het varken is nogal lui en jij bent nonchalanter han het varken

Lees meer over je Chinese horoscoop op Horoscoop-Hoekje.nl

https://www.horoscoop-hoekje.nl