Bibianharmsen
Image default
Dienstverlening

Kuiper en Zonen BV hebben ons zeer goed geholpen

Wij hebben laatst de hulp ingeschakeld van het bedrijf Kuiper en Zonen BV. Sinds kort deed onze stoomketel in het bedrijf een beetje apart. We hebben bij de stoomketel altijd een metertje liggen om te kijken hoe alles gaat. Nu zagen we daarop dat het niet zo was zoals altijd. Dus gingen we bij de ketel zelf kijken en we wisten meteen dat dat er niet goed uit zag. Alleen wij hadden geen idee hoe we dit probleem moesten oplossen. Daarom wilden we een bedrijf inschakelen die ons verder kon helpen.

Op zoek naar een bedrijf zoals Kuiper en Zonen BV

We gingen dus kijken of we een bedrijf, zoals Kuiper en Zonen BV, konden vinden die ons probleem kon oplossen voor een goede prijs. In het begin dachten we dat we konden kijken in de omgeving, maar de eerste beste bedrijf dat ons kon helpen was meer dan tien kilometer verderop. Dus die optie hebben we weggehaald en we zijn verder gaan kijken op het internet. Na een tijdje zoeken, kwamen we terecht op de website van Kuiper en Zonen BV. Daar konden we meteen een telefoonnummer bellen en kregen we iemand van het bedrijf aan de lijn.

Beste service die we konden krijgen

De medewerker aan de telefoon was erg begripvol van de situatie en wilden ons natuurlijk graag helpen. Hij verwees naar de website, zodat we daar een afspraak kunnen inplannen. DIt ging erg makkelijk en binnen een paar dagen stonden ze al voor onze voordeur om ons probleem op te lossen. We lieten hen de ketel zien en daarna hebben zij hun werk in alle rust kunnen doen. Binnen een kwartier kwamen ze richting ons en vertelde ze precies wat er aan de hand was en dat dit makkelijk op te lossen was. Erg goede service van dit bedrijf en nog eens vriendelijke mensen.

Bezoek de website

Wilt u meer weten over het bedrijf en het diverse aanbod wat zij aanbieden voor u en uw bedrijf? Bekijk dan eens de website van hen via www.kuiperzn.nl voor meer informatie.