Bibianharmsen
Image default
Gezondheid

Laat je behandelen door een professional vanuit de aard van functionele neurologie

Heb jij een hersenschudding of whiplash opgelopen? Of heb je last van migraine, (draai)duizeligheid of dystonie? Dan is het inzetten van functionele neurologie een verstandige keuze. Vaak is een dergelijke behandeling vanuit de aard van functionele neurologie gebaseerd op modern wetenschappelijk onderzoek. Zeker wanneer je functionele neurologie binnen de praktijk van Verbeter je Brein laat toepassen. Maar hoe gaat dit precies in zijn werk?

Gerichte neurologische training bij neurologische klachten

Voor neurologische training, ook wel functionele neurologie, kunt je uitstekend terecht bij Verbeter je Brein. Hier passen ze de training toe, eventueel in combinatie met chiropractische behandelingstechnieken. Een aantal chiropractors hebben een specialisatie in functionele neurologie. Zij helpen jou wanneer je neurologische klachten hebben. Dit doen zij door het zenuwstelsel centraal te stellen in de analyse en behandeling van jouw klachten. Vaak boekt een dergelijke behandeling resultaat wanneer je klachten hebt zoals duizeligheid, migraine, dystonie of een whiplash of hersenletsel hebt opgelopen.

Verbeter je Brein 

Binnen Chiropractie Harderwijk in Gelderland hebben ze een nieuwe tak: Verbeter je Brein. De afgelopen jaren hebben zij zich verdere verdieping in de functioneel neurologische benadering. Dit heeft uiteindelijk geleid tot de mogelijkheid dat zij volwassenen met neurologische problemen kunnen helpen. Heb jij een klacht waar een neurologische component in zit? Dan zijn zij perfect in staat op jou met deze behandeling weerwaarde te bieden.

Laat een persoonlijk behandelplan opstellen

Ben je benieuwd of functionele neurologie helpt bij jouw klachten? Vraag eenvoudig een persoonlijk behandelplan bij hen aan via het contactformulier. Vervolgens nemen zij snel contact met je op om een afspraak in te plannen. Heb je last van hoofdpijn gerelateerde klachten en wil je weten wat het team van Verbeter je Brein in Gelderland voor jou kan betekenen? Neem telefonisch contact met hen op voor een persoonlijk advies. Zij helpen je graag om jouw klachten te verlichten of zelfs geheel weg te nemen.

https://verbeterjebrein.nl/