Bibianharmsen
Image default
Cadeau

Little Magic

Speedcubers van over de hele wereld houden van Little Magic. Maar naarmate de tijd verstrijkt, moeten de puzzels worden bijgewerkt. Nu kan de YuXin 3x3x3 Kylin v2 M marktleider worden Deze budget treshka draait geweldig en heeft ook magneten.

De eerste versie van de puzzel was 57 mm groot. Dit is een verouderd formaat, Yuxin begrijpt dit heel goed. Bij deze kubus zijn de randen afgenomen tot 55,5 mm.

Uit de doos is de puzzel erg droog. Zorg voor een goede smering. Voor YuXin 3x3x3 Kylin v2 M is witte Maru perfect.

In vergelijking met de oude kubus is de structuur veel veranderd. De kubus voldoet nu aan moderne normen. Er zijn bijna geen overeenkomsten tussen de nieuwe en de oude puzzel.

Alle veranderingen waren gunstig. Yuxin 3x3x3 Kilin v2 M – uitstekende kubus. Voor het geld dat de fabrikant vraagt, is het beter om geen optie te vinden. Een geweldige kans voor beginners om een ​​magnetische Rubik’s kubus van hoge kwaliteit te krijgen.

Om iedereen te plezieren levert YuXin de puzzel in meerdere kleuren. Hier vind je een kubus met licht en donkerrood. Maar ga je niet naar een wedstrijd, dan is het logisch om een ​​mooie kubus in doorzichtig plastic te kiezen. – Meer informatie over

 

breinbrekers kopen

 

https://breinbrekers.be