Bibianharmsen
Image default
Gezondheid

Met fysiotherapie in Capelle aan den IJssel worden uw klachten snel verholpen

Ervaart u klachten bij het bewegen? Is een bepaalde beweging erg pijnlijk voor u? Uiteraard wilt u zo snel mogelijk van deze klachten verlost zijn. Een professionele fysiotherapeut kan u hierbij helpen. Wanneer u op zoek bent naar een adres voor fysiotherapie in de omgeving van Capelle aan den IJssel, kunt u eens bij Fysio-2-Go langsgaan. Deze praktijk beschikt over professioneel fysiotherapeuten die u graag van uw klachten verhelpen. Dankzij hun complete pakket aan adviezen, behandelingen en deskundige begeleiding kunt u op korte termijn weer uw normale leven oppakken.

Een uitgebreid behandeltraject

Bij het volgen van fysiotherapie in Capelle aan den IJssel heeft u uiteraard als doel om zo snel mogelijk pijnvrij te zijn. Om u goed te kunnen begeleiden bij uw klachten, dienen de fysio’s eerst inzicht te krijgen in de aard ervan. Zij stellen u diverse vragen over de pijn of last die u voelt, waarna zij aan de slag gaan met enkele tests. Ook gaat u enkele oefeningen doen. Oefentherapie is namelijk van groot belang om de spierkracht te vergroten en de flexibiliteit te verhogen. Een deel van de oefeningen voert u uit in de praktijk van Fysio-2-Go, maar u krijgt er ook een aantal mee voor thuis. Door thuis actief de oefeningen uit te voeren, bent u eerder verlost van uw klachten.

Maak een afspraak bij de praktijk

Waar u bij de meeste fysiotherapeuten enkel terecht kunt met een verwijzing van uw dokter, is dit bij Fysio-2-Go niet nodig. U kunt uzelf direct inschrijven voor professionele fysiotherapie in Capelle aan den IJssel. Het is eenvoudig om een afspraak te maken voor de behandeling van uw klachten. De fysio’s zijn breed georiënteerd, waardoor zij in staat zijn om uw klachten op te sporen én te verhelpen. Heeft u toch twijfels of uw klachten bij hen behandeld kunnen worden? Neem dan contact op met de medewerkers van deze praktijk. Zij informeren u graag over de verschillende diensten die zij aanbieden.

https://www.fysio-2-go.nl/