Bibianharmsen
Image default
Gezondheid

Chronische vermoeidheid is verleden tijd met de behandeling van deze specialist

Heeft u last van chronische vermoeidheid? Dat is erg vervelend. Chronische vermoeidheid heeft namelijk effect op uw complete leven. Simpele activiteiten uitvoeren is lastiger en het is moeilijk om sociale contacten te onderhouden. Hierdoor komt u in een negatieve spiraal terecht. Het is erg lastig om hier in u eentje uit te komen. Vandaar dat de specialisten van Revalis uit Den Bosch een chronische vermoeidheid behandeling aanbieden. Dit is een erg intensief programma, waardoor u stap voor stap uw activiteiten weer op verantwoorde wijze op kunt pakken. Wellicht heeft u al eens eerder hulp gezocht, maar heeft dit niet geholpen. Probeer dan zeker deze chronische vermoeidheid behandeling in Den Bosch. Deze specialisten kijken namelijk niet alleen naar uw lijf, maar ook naar uw gedrag en gezondheid. Op basis hiervan ontwikkelen zij een persoonlijk behandelprogramma.

Een persoonlijke behandeling bij chronische vermoeidheid

De specialisten van Revalis ontwikkelen een uniek behandelprogramma, zodat u een passende chronische vermoeidheid behandeling krijgt. Deze behandeling begint met nauwkeurige diagnostiek, bestaande uit een aantal onderzoeken. Allereerst vult u een vragenlijst in, waarna u een startgesprek hebt met een behandelaar. Vervolgens vindt er een fysiotherapeutisch en psychologisch onderzoek plaats. Een revalidatiearts van Revalis uit Den Bosch beoordeelt de resultaten van uw onderzoeken. De resultaten bespreekt u vervolgens met een behandelaar. De behandelaar stelt samen met u een persoonlijk behandelplan op, waarna de chronische vermoeidheid behandeling kan starten. Deze behandeling bestaat uit groepssessies en individuele sessies. U leert tijdens deze sessies om op een andere manier om te gaan met uw klachten, waardoor u weer beter kunt functioneren in het dagelijks leven.

Bespreek uw klachten met een specialist

Heeft u last van chronische vermoeidheid en wilt u dit op professionele wijze laten behandelen? Neem dan gerust contact op met de experts van Revalis in Den Bosch. Als u in het bezit bent van een verwijzing van uw huisarts of een andere arts kunt u een kennismakingsgesprek inplannen.

https://www.revalis.nl/