Bibianharmsen
Image default
Woning en Tuin

Parketvloeren Utrecht geproduceerd in Schijndel

Parketvloeren Utrecht die geproduceerd zijn in Nederland? Dat is tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend. Behoorlijk wat parketvloeren zijn afkomstig uit het buitenland. Onder andere de Chinese lamellen worden spotgoedkoop in de markt aangeboden. Echter laat de kwaliteit vaak te wensen over. De parketvloeren van AvanceFloors worden daarentegen geproduceerd in het Brabantse dorp Schijndel. Kwaliteit kunnen we garanderen omdat we elke productiestap in eigen beheer hebben. Topkwaliteit parketvloeren Utrecht zijn er dus zeker van het merk AvanceFloors.

Duurzaam geproduceerde parketvloeren Utrecht

De parketvloeren van AvanceFloors worden volledig in eigen beheer in het Brabantse Schijndel geproduceerd. Dit gebeurt op unieke duurzame wijze. De houten vloeren worden op 100% duurzame wijze geproduceerd. De Bio-Energiecentrale Schijndel is opgericht in 1997 en was de eerste in Nederland. De houtresten die vrijkomen tijdens de productie worden omgezet in Groene Energie. Bovendien zorgen de ruim 3100 zonnepanelen op de daken van de productiehallen ook nog eens voor zonne-energie. Er wordt geen gebruik gemaakt van fossiele brandstoffen. Dus 100% duurzame productie gegarandeerd. Om de cirkel nog verder te verduurzamen wordt er voor de productie van de parketvloeren alleen hout gebruikt uit PEFC en/of PSC gecertificeerde bossen. Je kiest dus ook voor een verantwoorde parketvloer als je kiest voor AvanceFloors.

Parketvloeren Utrecht voor het leven

De parketvloeren van AvanceFloors worden dus van duurzaam hout op duurzame wijze geproduceerd. Nog een duurzaam kenmerk, is de duurzame levensduur. De houten vloeren worden met een speciale olie afgewerkt. Deze speciale laag zorgt ervoor dat deze bestand is tegen water en vuil. Regelmatig stofzuigen en af en toe dweilen (wat nodig is voor elke vloer) zorgt ervoor dat je parketvloer prachtig mooi blijft. Afhankelijk van de mate van intensief gebruik adviseren we deze jaarlijks of tweejaarlijks in de onderhoudsolie te zetten. Zo blijft de parketvloer optimaal beschermt tegen water en vuil. Een parketvloer voor het leven dus.

AvanceFloors heeft een uitgebreid assortimentduurzame parketvloeren Utrecht.