Bibianharmsen
Image default
Tuin en buitenleven

Schaf vandaag een monoblock zwembad aan

Altijd al een mooi monoblock zwembad willen hebben in uw achtertuin, waar u lekker kunt ontspannen en de kinderen lekker kunnen genieten ? Wilt u uw droomzwembad of eigen ontworpen zwembad bij u in de tuin laten ingraven en moet die aan aan de volgende eisen en voorwaarden voldoen; dan bent u bij ons op het juiste en beste adres als het gaat om energiezuinige zwembaden, zwembaden op maat een eigen uniek modern ontwerp, duurzaam en betaalbaar.

Welke soorten monoblock zwembaden zijn er allemaal te vinden?

Er zijn verschillende soorten monoblock zwembaden die wij u kunnen aanbieden zoals de epoxy mozaïek, de prefab polypropyleen, pozaïek en skimmer. Hele interessante namen en daarom is het altij zo leukom zelf een kijkje te nemen bij een van onze winkels voor vrijblijvend advies en een eigen opvating van dichtbij.We kunnen het monoblock zwembad die u bij ons aankoopt en laat installeren voorzien van een en trap en ingebouwde afdekking.

Om in contact met ons te treden kunt u dat via het contact formulier welke te vinden is op onze website.  Op het formulier kunt u meteen ook aangeven wat uw wensen omtrent het monoblock zwembad welke u graag wenst te hebben zijn.

Kosten voor de aanschaf van het monoblock zwembad

De kosten verschillen per model en hangt ook af van de opties welke u kiest voor uw monoblock zwembad. Het is daarom belangrijk om het volgende kenbaar te maken, zodat we een gepaste offerte voor u kunnen opmaken voor uw soor model zwembad, het materiaal van het zwembad, de grootte en de opties welke u erbij zou willen hebben. Nadat we dit alles hebben doorgenomen kunnen we beginnen met de calculatie en u een op maat gesneden offerte aanbieden voor de aanschaf van uw monoblock zwembad. Geniet van uw eigen monoblock zwembad na een avontuur met ons!