Bibianharmsen
Image default
Bedrijven

Vervangende Makita BL1430 accu voor Makita 14.4 volt

We hebben een ruim assortiment van accu’s en opladers voor Makita elektrische gereedschappen. Wij bieden onze klanten uitsluitend producten van hoog kwaliteit aan. Bent u op zoek naar een vervangende accu voor uw Makita 14.4 volt machine? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De Makita BL1430 accu is compatibel met vrijwel alle Makita 14.4 volt gereedschappen en machines. Uw vervangende Makita BL1430 accu zal uw gereedschap niet alleen meer capaciteit geven, maar zal ook ervoor zorgen dat u weer met volle kracht kunt gaan klussen met uw gereedschap; zonder dat u de accu zo vaak hoeft op te laden.

Makita BL1430 accu geeft uw machine weer alle kracht

Merkt u dat uw Makita gereedschap niet meer dezelfde prestatie levert als toen u hem in het begin had gekocht of moet u het vaker en langer opladen? Dan raden wij u aan de accu te vervangen met de Makita BL1430 accu. De Makita BL1430 accu, die in vrijwel alle Makita 14.4 volt gereedschappen past, is gemaakt van kwalitatief goed product. De accu heeft een lange levensduur en is goed beveiligd tegen overhitting, overladen en kortsluiting. Bovendien heeft het dezelfde electrische beveiliging als de originele accu van het gereedschap. De vervangende accu kunt u natuurlijk ook met de originele oplader van uw Makita gereedschap opladen.

Makita BL1430 accu tegen een voordelige prijs

Wij houden de focus op geavanceerde en nieuwste technologie op batterij

gebied. Wilt de u Makita BL1430 accu aanschaffen tegen een voordelige prijs? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Bent u niet zeker of de Makita BL1430 accu compatibel is met uw huidige Makita gereedschap? Controleer dan of het nummer op uw machine in ons lijst vermeld staat. Komt u er toch niet uit, kunt u altijd contact met ons opnemen. We helpen u graag verder.  Schaf een nieuwe accu aan en geef uw Makita gereedschap een nieuw leven en weer de originele kracht.