Bibianharmsen
Image default
Bedrijven

Welke kinderfietsen zijn tegenwoordig het meest populair onder de kids?

 

Voor de kinderen is het net zo belangrijk om op een hippe, snelle en nieuwe fiets te fietsen als voor volwassenen. Wie heeft de stoerste fiets op het schoolpleintje? Die keuze is dan al snel gemaakt! 

 

Ruim assortiment aan kinderfietsen

Premiumbikes heeft een zeer groot assortiment dat bestaat uit kinderfietsen. De beste kinderfietsen kun je bij Premiumbikes vinden. Dit komt doordat Premiumbikes alle kinderfiets nauwkeurig uitzoekt  en alleen maar de beste van de beste kinderfietsen verkoopt! 

 

Nummer 1 topkwaliteit

 

De merken van kinderfietsen zijn niet alleen populair qua naam, maar ook qua kwaliteit. Als je een kinderfiets aanschaft is het cruciaal om naar de kwaliteit van de fiets te kijken. Bij Premiumbikes vind je kinderfietsen van alleen maar de beste kwaliteit. Wat valt er dan allemaal onder de kwaliteit van de fiets? Er wordt dan onder andere gekeken naar de materialen waarvan alle componenten zijn gemaakt. De banden, de handvatten, de kettingen, het frame, de bel, de remmen en de kwaliteit van de zadel en bagagedragers zijn allemaal zeer belangrijke componenten en onderdelen van kinderfietsen waar grondig aandacht aan besteed moet worden. Premiumbikes verkoopt uitsluitend kinderfietsen van de beste kwaliteit. De componenten zijn al bestudeerd en goedgekeurd, je kan ze dus met zekerheid aanschaffen. 

 

De populairste kinderfietsen op een rijtje

 

Loekie

 

Loekie is zonder twijfel een van de populairste kinderfiets merk op de markt. Loekie is namelijk al meer dan 30 jaar een A-merk in kinderfietsen. 

 

Conway

 

Conway heeft super stoere fietsen voor jonge kinderen vanaf 3 jaar. Ongetwijfeld een zeer goed kinderfiets merk. 

 

Batavus

Batavus is niet alleen een zeer populair fietsmerk voor volwassenen, maar ook voor kinderen!

 

De volgende kinderfiets merken zijn ook zeer populair en te vinden bij Premiumbikes kan vinden:

 

Alpina

 

Batman

 

Disney

 

Noxon

 

Peppa Pig

 

Paw control

 

Popal

 

Volare

 

Victoria

 

Supersuper

 

Wheelerz