Bibianharmsen
Image default
Bedrijven

Advocatenkantoor on Huizen voor al uw huurgeschillen

Een uitstekend advocatenkantoor is nodig in Huizen, bedrijfsruimte of winkelruimte in Huizen en omgeving; u kunt met veel geschillen te maken krijgen, zoals huurverhogingen, gebreken, renovatie, enzovoorts. Bent u huurder en heeft u te maken met een geschil met uw verhuurder? Of bent u verhuurder en heeft u te maken met een geschil met uw huurder? Dan kunt u advocatenkantoor Huizen inschakelen. Advocatenkantoor Huizen is gespecialiseerd in het huurrecht en kent alle juridische rechtsregels met betrekking tot huurgeschillen. Wij helpen u bij alle huurkwesties. Bij ons bent u ook terecht voor het laten opstellen en beoordelen van huurcontracten voor huur of verhuur van woningen, bedrijfspanden en winkelruimtes.  

Advocatenkantoor in Huizen voor huurder én verhuurder

Zit u met een huurzaak, dan kunt u voor het beste resultaat terecht bij advocatenkantoor Huizen. Doordat wij veel ervaring hebben, kunnen we u snel en op een professionele manier helpen. Bent u huurder en: heeft u hulp nodig bij het nalezen van uw huurcontract, moet u gedwongen vertrekken, gaat u niet akkoord met de huurverhoging of heeft het gehuurde ernstige gebreken? Bent u verhuurder en: heeft u hulp nodig bij het opstellen of controleren van een huurovereenkomst, wordt het gehuurde onrechtmatig gebruikt, wilt u een huurverhoging doorvoeren of wilt uw huurder de huur niet meer betalen? Advocatenkantoor Huizen kan zowel de huurder als verhuurder bij vrijwel alle huurkwesties helpen.

Maak contact met advocatenkantoor Huizen

Heeft u een roerende zaak gehuurd of verhuurd en heeft u daarbij een huurgeschil? Dan kunt u ook contact met ons opnemen. Zowel bij huur/verhuur van roerende en onroerende zaken is een een huurcontract van belang, waarin de wettelijke regels zijn opgenomen. Mocht één van de partijen zich niet aan het huurcontract houden, kunt u contact met advocatenkantoor Huizen opnemen. We zullen samen proberen om er onderling uit te komen. Indien de situatie een onderlinge oplossing niet toelaat, weet advocatenkantoor Huizen de weg naar de rechter voor u te vinden. Heeft u hulp nodig? Maak vrijblijvend contact met ons.