Bibianharmsen
Image default
Aanbiedingen

Werken in de techniek

Ben jij uitgekeken op je huidige werkzaamheden en wil jij switchen van werkveld? Verdiep je dan eens in functies in de techniek. Binnen deze branche is onverminderd vraag naar enthousiast personeel. Als ontwerpen en bouwen jou aanspreekt, is een functie in het technisch werkveld het overwegen meer dan waard.

Sterk staaltje techniek

Laat je niet weerhouden door gebrek aan kennis. Maak bij T-Pion kenbaar dat je interesse hebt in een technische functie en je zult versteld staan van de mogelijkheden die jou worden geboden. De kans dat een kennismakingsgesprek jouw interesse in de techniek laat toenemen, is groot.

Technische functies

Grijp de mogelijkheid om in de techniek aan het werk te gaan met beide handen aan. Jouw inzet levert een belangrijke bijdrage op het gebied van onder meer:

  • beveiligingstechniek

  • koeltechniek

  • elektrotechniek

  • installatietechniek

  • meet- en regeltechniek

Carrièreswitch

Stilstand is achteruitgang en dat maakt werken er in veel branches niet leuker op. Werken in de techniek is dusdanig afwisselend dat jij je hier volop in kunt blijven ontwikkelen. Met jouw eigenschappen en mogelijkheden is een carrièreswitch richting techniek vrijwel altijd een goede keuze. Bepaal zelf in welk werkveld jij je nuttig wilt gaan maken en laat je sterke punten naar voren komen tijdens een sollicitatie. Het is de beste manier om de functie te vinden die jou dagelijks met plezier naar je werk laat gaan.

Vakspecialist worden

Hoe fijn is het om tot in detail te weten hoe de techniek van machines en installaties werkt? Het geeft je een heel andere kijk op de werking van apparaten en zal je nieuwsgierig maken. De kennis die jij opdoet in het werkveld kun je uitbreiden door je te blijven ontwikkelen. Of je dit doet via een opleiding of op je werkplek is aan jou. Word ook vakspecialist binnen de techniek en laat je adviseren over een passende functie in de techniek.

 

https://www.t-pion.nl/