Bibianharmsen
Image default
Gezondheid

Artrose behandeling die het probleem aanpakt

Wat is artrose en waarom zoeken veel mensen naar een artrose behandeling? Artrose is een aandoening waarbij het kraakbeen in de gewrichten niet meer werkt zoals het zou moeten. Kraakbeen zorgt er namelijk voor dat de botten in het gewricht moeiteloos en pijnloos kunnen bewegen. Als het kraakbeen is aangetast door dun en broos te worden, is dat vaak de bron van het probleem, waarna meerdere problemen met het gewricht ontstaan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan beknelde zenuwen of botvergroeiingen. Het zijn vaak de gevolgen van artrose die pijnklachten kunnen veroorzaken en waarom veel patiënten op zoek zijn naar een artrose behandeling die werkt en de pijn doet afnemen of verdwijnen. Bij Carpus vindt u meerdere soorten traumabehandelingen, waaronder de nieuwste artrose behandeling.

Artrose behandeling bij Carpus

Carpus is een praktijk in Veldhoven waar gespecialiseerde massage en fysiotherapie wordt aangeboden. Door het bewegen van bepaalde delen van het lichaam of door te masseren gaan onder andere lichaamsvloeistoffen beter circuleren en verbetert de bloedtoevoer. Bij Carpus geloven ze dan ook dat massage-, fysio-, en traumatherapie niet alleen pijnklachten kan verminderen of verhelpen maar ook voorkomen. Bij de nieuwste artrose behandeling wordt gebruik gemaakt van elektromagnetische velden die via pulsen diep in het gewricht de werking van het kraakbeen aanpakken. De bloedtoevoer naar de cellen en de werking van de cellen wordt hierdoor verbeterd. Als kettingreactie zal het gewricht zich gaan herstellen en de pijnklachten afnemen of verdwijnen. Heeft u dus genoeg van al die zalfjes, middelen en/of operaties? Probeer dan vooral de nieuwste artrose behandeling bij Carpus.

Massage bij Carpus

U heeft misschien wel eens eerder een massage gehad en weet hoe het is om even relaxed te genieten. Waar men niet vaak aan denkt is dat massage een manier kan zijn om lichamelijke klachten te voorkomen. Als u bijvoorbeeld al weet dat u vaak een stijve nek of schouders krijgt als u lange uren achter de computer werkt, is het waarschijnlijk een goed idee om eens bij Carpus te informeren over massage behandelingen die voorkomen dat uw klachten serieus worden. Bij massage gaan bepaalde lichaamsvloeistoffen beter circuleren waardoor uw nek en schouders meer aankunnen en geen blijvende schade oplopen. Beweging en sporten heeft eenzelfde effect, het is een manier om de natuurlijke oliën en vloeistoffen in uw lichaam op peil en in werking te houden. Zo loopt u niet vast en kunt u voorkomen dat u een blessure krijgt.