Bibianharmsen
Image default
Gezondheid

Bestel een hoogwaardig desinfectiezuil bij een ervaren specialist

Bent u op zoek naar een gerenommeerd bedrijf dat kwalitatief hoogwaardige desinfectiepalen levert? Desinfectie Paal biedt oplossingen op maat voor diverse bedrijven, zoals horecaondernemingen. Of u nu een mobiele desinfectiepaal inclusief dispenser wilt kopen of deze wilt huren voor een bepaalde tijd: het ideale desinfectiezuil is binnen handbereik. Al vanaf € 29,00 per maand beschikt u over een hoogwaardig desinfectiepaal voor uw onderneming. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? De professionals van Desinfectie Paal staan graag voor u klaar en zoeken samen met u naar een juiste oplossing voor uw onderneming. Ontdek meer!

Het naleven van hygiënische voorzorgsmaatregelen

Vooral in deze tijd is het waarborgen en naleven van hygiënische voorzorgsmaatregelen van essentieel belang. Door de snelle verspreiding van het COVID-19 virus zijn desinfectiemethodes onmisbaar. Heeft u een eigen onderneming, zoals een horecazaak? Dan doet u er verstandig aan een desinfectiepaal bij de ingang te plaatsen. Op deze manier krijgen gasten de mogelijkheid hun handen te ontsmetten alvorens zij de zaak betreden. Zo wordt de kans op het verspreiden van schadelijke bacteriën tot op zekere hoogte teruggedrongen. Desinfectie Paal biedt u een desinfectiezuil aan op maat. Wilt u het logo van uw onderneming op de zuil hebben gedrukt? Dat is zeker mogelijk. Met een desinfectiepaal mét logo beschikt u over een model dat perfect binnen de huisstijl van uw bedrijf past en bovendien dient als een representatief visitekaartje.

Bestel een desinfectiepaal naar keuze

De praktische desinfectiemethode van Desinfectie Paal is snel, handig én effectief. Het bestellen van een hoogwaardig model doet u dan ook binnen enkele stappen. De zuilen zijn beschikbaar in diverse modellen; het is aan uw welk model het best past binnen uw onderneming. Gaat u voor een elleboogdispenser? Of voelt u er meer voor om een elektrische dispenser aan te schaffen? Welke desinfectiezuil uw voorkeur ook heeft: de keuze is aan u. Heeft u nog specifieke vragen over de producten of wilt u meer weten over de diensten van het bedrijf? Schroom dan niet en neem vrijblijvend contact op met de professionals. Samen met u vinden zij een juiste oplossing voor uw specifieke situatie.