Bibianharmsen
Image default
Gezondheid

CBD Pleisters kopen?

Normaal krijg ik niet veel verwondingen en probeer ik mijn persoon in de gaten te houden. Vanuit de gedachte dat mijn grootste gereedschap mijn handen zijn, is het het beste om voor ze te zorgen.

Maar er gebeurt ook een fout.

Waarom niet voor mezelf zorgen en mijn beste gereedschap met het beste natuurlijke product! Inwrijven van onderwerpen zijn nu mijn favoriet voor het verlichten van spierpijn. Het opnemen van in mijn routine om stekende wonden of brandwonden te verlichten klonk goed. Nadat ik rauwe honing en CBD olie voor mijn huid had gebruikt, aarzelde ik niet om het op mijn wonden te gebruiken, maar was zeker geïntrigeerd door  CBD, in de mix op te nemen.

Terwijl ik tijdens het Culinary and Anniversary-evenement afgelopen juni een klein envelopmouwtje in mijn cadeauzakje kreeg, riep ik snel uit “kreeg ik hash?”. Ik draai het om om erachter te komen dat het in feite een door doordrenkt verbandproduct is. Een raar product waar ik nog nooit van had gehoord.

CBD Pleisters?

Ik raad dit product aan om in noodgevallen in de kast te bewaren, om altijd bij de hand te hebben. Omdat het CBD pleisters zijn, hoeft u zich tijdens het werk geen zorgen te maken over psychoactieve reacties. Wanneer je je hand snijdt, wil je het in de kast of lade voor nadat je je wond hebt schoongemaakt.

Als u allergisch bent voor pollen of gras, zou ik dit product afraden. Rauwe honing kan nog steeds deze soortgelijke allergenen herbergen. Ook als je een zilver / metalen gevoeligheid hebt, zou dit verband ook niet geschikt zijn, zoals mijn zus.

Mijn enige klacht is dat al mijn pleisters waar de CBD-zalf doorheen was gebloed vóór gebruik.
Na het bemonsteren en testen van het product gedurende ongeveer twee maanden om te testen (wat soms hoe lang het duurt voor onze beoordelingen) kreeg ik een bericht over een beoordelingsaanvraag. Ik was deze recensie al aan het doen! šŸ˜‰

De CBD pleisters is een innovatie die op papier helemaal logisch is, het heeft een niche die goed past. Hoewel de uitvoering een weg te gaan heeft zodra het tot een bepaalde schaal groeit, is de Canndaid een welkome aanvulling op mensen met sterke bio-immuunsystemen die geïnteresseerd zijn in de actuele en medicinale effecten van CBD voor hun open wonden.

https://www.cbd-producten.nl/pleisters/