Bibianharmsen
Image default
Aanbiedingen

De juiste ziektekostenverzekeraar

Woont u in Gelderland of Overijssel en zoekt u een ziektekostenverzekeraar die een persoonlijke aanpak hanteert? Salland staat als regionale zorgverzekeraar dicht bij haar klanten. Wij streven er continu naar om de beste zorg voor u toegankelijk te maken, zonder dat de kosten te hoog oplopen. Iedereen verdient goede zorg, of u hier nu regelmatig gebruik van maakt of niet. Bij Salland streven we niet naar het maken van winst, maar doen we er alles aan om de kwaliteit van de zorg in onze regio zo hoog mogelijk te houden. Om dit te bereiken gaan we persoonlijk in gesprek met veel verschillende zorgaanbieders.

Salland past bij u

Bij Salland bieden we graag een zorgverzekering die zo goed mogelijk aansluit bij uw zorgbehoeften. Daarom bieden we een aantal verschillende aanvullende verzekeringen. Ook kunt u bij ons apart een tandartsverzekering afsluiten. Een groot deel van uw tandartskosten wordt hiermee gedekt. Omdat wij met bijna alle zorgverleners in de regio een contract hebben afgesloten, kunt u zelf kiezen waar u zich wilt laten behandelen. Wij doen ons best om de kosten voor de behandeling direct over te maken aan de zorgverlener, zodat u zelf niets voor hoeft te schieten. Zo houden we het eenvoudig en overzichtelijk.

Collectieve zorgverzekering & gemeentepolis

Voor wie het financieel iets minder breed heeft, is een gemeentepolis een goede oplossing. Bij Salland hebben we de gemeentepolis in het leven geroepen, zodat goede zorg voor iedereen bereikbaar is. We hebben hiervoor afspraken gemaakt met diverse gemeenten in de regio. Als u in aanmerking komt voor de gemeentepolis, dan houdt dit in dat uw gemeente meebetaalt aan uw zorgkosten. 

We hebben ook goede afspraken gemaakt met bedrijven en verenigingen in de regio, bijvoorbeeld over het gezamenlijk afsluiten van een zorgverzekering. Een collectieve zorgverzekering biedt vele voordelen voor u. Denk maar eens aan zorgpremiekorting op de aanvullende én tandartsverzekering!

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor de gemeentepolis of een collectieve zorgverzekering? Op onze website kunt u veel informatie terugvinden. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen, zodat wij u verder kunnen helpen.

https://www.salland.nl/