Bibianharmsen
Image default
Entertainment

Een dag vol vermaak bij Pitch en Putt Strand Horst

Pitch en Putt Strand Horst is gelegen in het mooie Ermelo in Gelderland. Het water waar de locatie aan gelegen is gaat rondom Flevoland en mondt uit in het Markermeer. De golfbanen liggen in een mooi landelijk gebied met prachtig uitzicht over het Wolderwijd.

 

Wat is Pitch en Putt?

Pitch en Putt is een sport die is ontstaan in Ierland. Het spel heeft heel veel weg van golf. Echter, er zijn wel een aantal verschillen. Net als bij golf is het de bedoeling om in zo min mogelijk slagen de golfbal in de hole te slaan. In tegenstelling tot de sport golf kent pitch en putt slechts twee clubs, namelijk een pitcher en een putter. De banen zijn korter dan reguliere golfbanen en zijn gemiddeld 30 tot 90 meter lang.

Bij Pitch en Putt Strand Horst zijn er achttien holes. Voor €18,- per persoon kunt u materialen huren en krijgt u instructie van een van de medewerkers voordat u begint. Het is naast golf ook mogelijk om footgolf te doen. Bij deze spelvorm wordt gespeeld met een voetbal en wordt de bal vanaf de afslag met de voet richting de hole getrapt. Voor beide varianten geldt dat u er voor kunt kiezen om negen holes te spelen of om alle achttien holes te doen.

 

Golf en watersport

Hoewel de naam het niet doet vermoeden kunt u bij Pitch en Putt Strand Horst nog veel meer doen dan alleen golfen. De locatie heeft een fantastische ligging aan het water. Zeker in de zomermaanden is het daarom heerlijk om het water op te gaan. U kunt genieten van verschillende soorten wateractiviteiten. Zo kunt u een waterfiets huren voor een middagje plezier met bijvoorbeeld familie of vrienden. Voor iets meer avontuur kunt ook met een Canadese kano of een sup het Wolderwijd op peddelen.

 

Beachclub Playa de Veluwe

Na een actieve ochtend of middag kunt u voor een hapje en een drankje neerstrijken bij de beachclub Playa de Veluwe. Hier geniet u van een broodje, een salade of voor de grotere trek een warme maaltijd zoals een hamburger of kipsaté. De afgelopen jaren is het clubhuis omgetoverd tot een volwaardig restaurant met bijbehorend bed & breakfast. Door de vele faciliteiten bij Pitch en Putt Strand Horst is de locatie uitstekend geschikt voor verjaardagen, feesten en bedrijfsuitjes.