Bibianharmsen
Image default
Entertainment

Met de Xbox Series X ben jij het centrum van jouw gamesucces

Xbox heeft zijn uiterste best gedaan om jou te transformeren van een normale gamer tot een stapje dichter bij de wereld van een pro-gamer. Zo heeft de Xbox Series X nu de nieuwste onderdelen als het gaat om videokaarten en geheugen. Je kan nu genieten van de fijnste en de mooiste beelden. Door in de resolutie van 4K te gamen kan jij de moeilijkste levels halen. En door het gamen op maximaal 120FPS mis jij geen moment van jouw spel.

Je wordt in je game gezogen door Xbox

Niet alleen door de piekfijne kwaliteit van het beeld ga jij al je spelletjes winnen. Maar ook door de audio die verzorgd wordt door de Xbox heb jij een groot voordeel. Door de ruimtelijke audio die ook nog eens 3D is krijg jij de belevenis die jouw favoriete karakter ook meemaakt. En wordt winnen haast onmogelijk. Hierdoor ben jij het middelpunt van je lievelingsspel.

Sneller, krachtiger en compacter

Het is de snelste, het is de krachtigste en het is de meest compacte Xbox tot nu toe. Al het negatieve wat je ooit hebt gehoord over gamen op een console moet je compleet vergeten. Met de meest krachtigste software die een console ooit heeft gekend. Hiermee loopt de nieuwe Xbox in de voetsporen van het grote PC-gamen. Dit is de grootste stap die console-gaming ooit heeft gemaakt.

Lees meer op: https://www.xboxaanbiedingen.nl/