Bibianharmsen
Image default
Gezondheid

Een rijbewijskeuring duurt ongeveer 20 minuten in Eindhoven

Wanneer u een rijbewijskeuring wilt doen in regio Eindhoven, kunt u hiervoor uitstekend terecht bij MJRM Keunen Huisarts. Hier wordt u namelijk snel geholpen en duurt uw keuring slechts 20 minuten. Deze huisarts is op maandag tot en met vrijdag geopend van 08.00 uur ’s morgens tot 16.00 uur ’s middags. Wanneer u een afspraak wilt maken voor diezelfde dag, is dat bij deze praktijk geen enkel probleem. Let er dan wel op dat u voor 09.30 uur belt om uw afspraak te maken. Is het al na 09.30 uur? Dan kunt u uiteraard ook gewoon de dag erna terecht bij deze huisarts uit Eindhoven voor een rijbewijskeuring.

De keuring wordt uitgevoerd door een betrouwbare arbo-arts

Wanneer u voor een rijbewijskeuring naar MJRM Keunen Huisarts in Eindhoven gaat, kunt u erop rekenen dat een betrouwbare arbo arts de keuring uitvoert. Een persoonlijke aanpak staat hierbij altijd voorop. De keuring zal dan ook met de nodige zorg plaatsvinden. Gedurende de keuring wordt er op verschillende zaken gelet. Algemene zaken waarop gelet wordt, zijn bijvoorbeeld uw geestelijke en lichamelijke toestand. Wanneer u een afspraak heeft gemaakt voor een rijbewijskeuring bij deze huisarts in Eindhoven, moet u er wel op letten dat u de volgende zaken meeneemt naar uw afspraak:

  • Een geldig rijbewijs
  • Uw bril, indien u brildragend bent
  • Een bewijs van sterkte bij het gebruik van contactlenzen
  • Een lijst van de geneesmiddelen die u gebruikt
  • Een door uzelf ingevulde eigen verklaring

Laat u informeren door de assistenten

Heeft u nog vragen of wilt u graag een afspraak maken? Dan kunt u het beste contact opnemen met de assistenten van deze huisartsenpraktijk uit Eindhoven. De assistenten vertellen u namelijk graag meer over de specificaties van het onderzoek en zaken waar u rekening mee moet houden. Zo bent u volledig geïnformeerd alvorens u de rijbewijskeuring ingaat.

https://www.huisartsenpraktijk-keunen.nl/