Bibianharmsen
Image default
Auto's en Motoren

Financial lease via de autodealer in Etten-Leur

De autobranche in Nederland staat op zijn kop. De torenhoge aanschafbelasting (BPM) zorgt ervoor dat het Nederlandse wagenpark in een rap tempo veroudert. Een nieuwe auto kopen is behoort voor veel mensen dan ook niet tot de mogelijkheden. Gelukkig biedt autodealer MV Motive uit Etten-Leur je verschillende financieringsmogelijkheden zodat je toch in de auto die je wilt kunt rijden.

Hoe werkt financial lease bij autodealer MV Motive in Etten-Leur?

Laten we beginnen met een korte uitleg over financial lease. Allereerst is financial lease bedoeld voor zakelijke auto’s. Ook voor particulieren zijn er in Etten-Leur mogelijkheden, daarover later meer.

Je hebt een auto gevonden die je leuk vindt. Of beter nog, je laat het vinden van een mooie auto over aan de automakelaar. Hoe ga je dat betalen? MV Motive werkt samen met financieringsmaatschappij DMF waardoor je de auto als het ware op afbetaling ‘leaset’. Daarvoor doe je een aanbetaling en betaal je de btw. Die btw kun je als ondernemer overigens weer terugkrijgen bij de belastingdienst.

Je kiest een termijn van bijvoorbeeld 1, 2, 3 of 4 jaar waarin je maandelijks betaalt aan je auto. Aan het eind van de rit betaal je het resterende bedrag en daarna is de auto van jou. Dit is anders dan bij veel andere leaseconstructies waarbij het voertuig nooit jouw bezit wordt en je deze dus ook niet door kunt verkopen.

De voordelen op een rijtje

Financial lease heeft een aantal interessante voordelen ten opzichte van andere financieringsmogelijkheden. De autodealer zet ze voor je op een rijtje:

  • Je kan een auto leasen zonder jaarcijfers door te geven, handig voor starters!
  • De btw kun je terugvorderen via de belastingdienst
  • Je hoeft niet in een keer een groot bedrag neer te leggen waardoor er financiële ruimte overblijft
  • De aanbetaling is minimaal

Kom langs bij de autodealer in Etten-Leur voor meer informatie over de mogelijkheden van financial lease.

Auto op afbetaling voor particulieren

Misschien heb je geen eigen bedrijf en baal je nu dat je geen gebruik kunt maken van de financial lease constructie. Geen zorgen, want ook voor jou heeft autodealer MV Motive een passende oplossing. Via DMF kun je op krediet een auto kopen en deze afbetalen. Met een gunstige rente vanaf 4,5% maak je gebruik van dezelfde voordelen. Het enige verschil is dat je de btw niet terug kunt vorderen.

Meer weten? Ga langs bij de autodealer in Etten-Leur

In de omgeving staat MV Motive bekend als een betrouwbare autodealer die met je meedenkt. Overtuig jezelf en ga langs. Er wordt ruim de tijd voor je genomen en je krijgt alle informatie die je nodig hebt om een goede keuze te maken. Bekijk direct het huidige occasionaanbod of geef aan waar je naar op zoek bent, dan wordt alles voor je geregeld.