Bibianharmsen
Image default
Auto's en Motoren

Handige feitjes van de autodealer uit Etten-Leur

Wist je dat er 34 files per dag in Nederland zijn? En dat er gemiddeld 500.000 tot 600.000 personen per dag in de file staan? Daarnaast heeft de gemiddelde auto 1,3 inzittenden en heeft Nederland de hoogste aanschafbelasting op nieuwe auto’s. Wat heb je nu eigenlijk aan deze informatie? Autodealer MV Motive in Etten-Leur merkt dagelijks dat mensen een auto zoeken maar niet goed weten waar ze rekening mee moeten houden. Verderop in dit artikel leggen we uit waarom de bovenstaande informatie kan helpen bij het kopen van jouw nieuwe auto.

Te weinig gestelde vragen die de autodealer in Etten-Leur nooit hoort

Wat een rare kop. Maar je hoort al zoveel over veel gestelde vragen dat je daar alles al over weet. Wat je bijvoorbeeld niet hoort is welke soort auto het meest geschikt is als je voor je werk vaak in de file staat. Of welke auto het meest geschikt is wanneer je vooral alleen rijdt en waarom de prijzen van nieuwe auto’s zo gigantisch hard kelderen, kort na de aanschaf. MV Motive treedt in Etten-Leur vaak op als automakelaar. Dat betekent een enorme bak ervaring waar jij als klant je voordeel mee kunt doen.

Laat je informeren door een expert

Het internet staat bol met feitjes over auto’s en hoe je de beste deal kunt krijgen bij een autohandelaar. Toch is het geschreven woord wat dat betreft een beperkt medium. Er is zoveel te vertellen dat het moeilijk is om de juiste informatie in een tekst te verwerken zonder dat het een dik boekwerk wordt. In Etten-Leur wordt de koffie vers gezet en neemt de specialist, Maurice van de Vijver, ruimschoots de tijd voor je. Met meer dan 20 jaar ervaring aan zowel de commerciële als de technische kant mag hij zich met recht expert noemen en gaat hij samen met jou kijken naar auto’s en financieringsmogelijkheden die aan je wensen voldoen.

Ongedwongen en eerlijk

Het laatste waar je behoefte aan hebt is een opdringerige verkoper die je een auto, bijna letterlijk door je strot probeert te duwen. Autodealer MV Motive richt zich op het opbouwen van langdurige klantrelaties en staat hier in Etten-Leur en omgeving dan ook om bekend. Je krijgt altijd eerlijk advies, ook als dat niet direct tot een aan- of verkoop leidt. Je kunt altijd even bellen maar langsgaan is een stuk interessanter, en gezelliger!