Bibianharmsen
Image default
Gezondheid

Fysiotherapie in Bergen op Zoom biedt uitkomst bij diverse pijn- en bewegingsklachten

Fysiotherapie kan bij breed uiteenlopende klachten verlichting bieden. Zo kan het allerlei bewegingsklachten en pijnklachten verminderen of zelfs volledig verhelpen. Daarnaast is het zinvol bij revalidatie na een ongeval of een operatie. Het kan zelfs preventief ingezet worden. Denk bijvoorbeeld aan valpreventie waarbij er met ouderen wordt gewerkt om hun valrisico te verkleinen. Of aan sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut om blessures te voorkomen. Deze laatste preventieve optie biedt vooral uitkomst wanneer u weer begint met sporten na een lange tijd niet gesport te hebben. Nu vraagt u zich misschien af waar in Bergen op Zoom u terecht kunt voor al deze vormen van fysiotherapie. Het antwoord is simpel: bij Fysio Active!

Kies uit verschillende soorten fysiotherapie bij deze praktijk in Bergen op Zoom

Fysiotherapiepraktijk Fysio Active biedt verschillende vormen van fysiotherapie aan in Bergen op Zoom en Huijbergen. Zo kunt u er terecht voor reguliere fysiotherapie, maar ook voor haptotherapie, manuele therapie, orthopedische revalidatie en ademhalingstherapie. Het is zelfs mogelijk om te sporten onder begeleiding, bijvoorbeeld binnen het ‘Senior Fit’-programma. Hiermee blijft u ook op oudere leeftijd fit. Waarvoor u ook een afspraak maakt bij deze fysiotherapiepraktijk, u ontvangt altijd de beste service. De vriendelijke fysiotherapeuten helpen u om uw klachten te verminderen of zelfs helemaal te laten verdwijnen.

Maak een afspraak voor een intake

Wat voor doel wilt u bereiken met fysiotherapie in Bergen op Zoom of Huijbergen? Wilt u uw spieren aansterken, bijvoorbeeld om gewrichtsklachten te voorkomen? Of wilt u van uw pijn- of bewegingsklachten af? Het doen van de behandeling is voor iedereen weer anders. Daarom wordt er door de fysiotherapeut die u behandelt een persoonlijk plan van aanpak opgesteld. Zo wordt u uitstekend geholpen en gaat u samen met de fysiotherapeut gericht aan de slag om uw doelstelling te behalen. Met een duidelijk doel voor ogen wordt het bijvoorbeeld ook gemakkelijker om eventuele oefeningen die u mee krijgt ook echt te doen. U weet namelijk waarvoor u het doet en dat kan een hoop schelen. Maak vandaag nog een afspraak voor een intake bij deze praktijk en ontdek wat fysiotherapie voor u kan betekenen.