Bibianharmsen
Image default
Gezondheid

Fysiotherapie op maat bij deze praktijk in Ede

Wanneer u klachten heeft en fysiotherapie in Ede of omgeving nodig heeft , dan is het aan te raden om naar Fysiotherapie Beatrixpark te gaan. Bij deze praktijk kunt u terecht voor verschillende soorten klachten. Ze hebben meerdere fysiotherapeuten in dienst die elk hun eigen specialisme hebben. Denk hierbij aan geriatriefysiotherapie, manuele therapie, oedeemtherapie, sportfysiotherapie en nog veel meer. Aan de hand van uw klachten en de oorzaak hiervan kijken ze naar een passende behandeling. Elke klacht en ieder mens is anders en daarom kunt u bij deze professionals rekenen op een behandeling op maat.

Fysiotherapie speciaal gericht op ouderen

Een van de specialismen van Fysiotherapie Beatrixpark in Ede is geriatriefysiotherapie. Deze vorm van therapie is speciaal gericht op ouderen. Wanneer u ouder wordt, neemt vaak de bewegelijkheid van uw lichaam af. Daarnaast wordt ook de reservecapaciteit minder. Dit kan betekenen dat dagelijkse activiteiten moeizamer gaan wat kan leiden tot achteruitgang in zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Die achtergang gaat vaak gepaard met een ziekte of aandoening. Denk hierbij aan reuma, artrose, hartfalen, longproblemen, MS en de ziekte van Parkinson. Door middel van persoonlijke en gerichte begeleiding en behandeling kan er vaak grotendeels voorkomen worden dat uw zelfstandigheid achteruitgaat. Bij deze fysiopraktijk helpen ze u daar graag bij.

Maak direct een afspraak

Wilt u geriatriefysiotherapie of een andere vorm van fysiotherapie in Ede volgen? Maar wilt u eerst meer informatie of heeft u vragen? Neem dan contact op met Fysiotherapie Beatrixpark. Dit kan zowel telefonisch als via het contactformulier op hun website. Vervolgens wordt er een afspraak ingepland in de vorm van een intakegesprek. Hier gaat de gespecialiseerde fysiotherapeut kijken naar uw klachten en de oorzaak hiervan. Op basis van uw situatie wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld waar u dan de komende afspraken mee aan de slag gaat. Deze specialisten helpen u verder!