Bibianharmsen
Image default
Aanbiedingen

Geboortekaartjes letterpress voor een broertje

Ontdek de magie van letterpress kaartjes

Ben jij al bekend met de letterpress kaartjes van Kaartcollectie? Deze kaartjes maken tekst en beeld voelbaar en geven een heel ander dimensie aan het kaartjes. Dit zorgt voor een mooi reliëf in het papier wat toepasbaar is voor geboortekaartjes, trouwkaartjes en jubilemkaartjes.

Letterpress word ook wel boekdruk of hoogdruk genoemd en is een druktechniek waarbij het drukbeeld verhoogd ligt t.o.v. de niet-drukkende delen. Eigenlijk net als bij een stempel. Hierdoor kunnen we letter en beelden juist voelbaar maken, die in het materiaal worden gedrukt. Dit is niet mogelijk met de reguliere offset of met digitale drukmachines. Kaartcollectie bezit een eigen drukpers met letterpress techniek en omarmt met veel passie deze oude ambacht. Maar we gaan ook met de tijd mee, want we kunnen bijvoorbeeld met houten of loden letters, of beeld in de vorm van cliché’s, hout- of linosnedes ook worden gewerkt met kunststof drukplaten. De mogelijkheden binnen een ontwerp zijn hierdoor eindeloos.

Een mooi letterpress kaartje voor de geboorte van een jongen

Is er een jongetje of broertje op komst? Dan is het toch een super leuk idee om een letterpress kaartjes te bestellen voor je zoontje? Onze geweldige collectie geboortekaartjes zijn in vele soorten stijlen te bestellen in onze webshop. Is jouw gezin samenstelling anders? Neem gerust contact op voor persoonlijk advies. We kunnen helpen bij het vinden van een mooie kaartjes dat leuk aansluit aan je eigen gezinssituatie. Denk aan bijvoorbeeld een kaartje met oudere broertje of zusje, een huisdier of 2 pappa’s of 2 mamma’s.

Maar wist je dat we ook heel veel mooie geboortekaartjes hebben voor de geboorte van een zusje? Kaartcollectie selecteert ieder seizoen weer de beste hippe kaartjes met ontwerpen van de bekendste merken om onze klanten te verrassen met bijzonde designs. Denk je toch niet te kunnen vinden waar je naar op zoek was, geen nood. Je kunt bij ons ook een kaartje op maat bestellen met je eigen ontwerp of je eigen foto. Neem gerust contact met ons op voor een offerte en gratis digitaal proefdruk.

 

Broertje of zusje gedichten en teksten voor op het kaartje

Kom je inspiratie te kort voor een mooi stukje tekst op het kaartje? Wil je graag dat de tekst een betekenis heeft dat aansluit aan jullie geloof of wensen? We hebben een verzameling met mooie tekstjes met de grappigste, liefste en leukste teksten en gedichtje. Je kunt sommige teksten zodanig aanpassen en geschikt maken voor meerdere broertjes of zusjes. Goed om te weten is dat je bij kaartcollectie altijd een proefdruk kunt aanvragen zodat je kunt zien hoe het kaartjes daadwerkelijk wordt.

Vier de eerste verjaardag van je zoon met onze geboortekaartjes

Mijlpalen zijn er om te vieren. De geboorte van je zoon en dan vooral zijn 1e verjaardag is zo’n mijlpaal die je moet vieren. Maak er een leuk feestje van en stuur leuke uitnodigingen naar vrienden, familie en kennissen met de kaart verzend service van Kaartcollectie. Je kunt bij je geboortekaarten namelijk mooie bijpassende enveloppen bestellen in meerdere kleuren en deze eventueel al zelfs vooraf laten leveren. Handig toch? Tot slot kun je als mooie toevoeging kiezen voor sluitzegels. Deze kun je op de envelop plaatsen met een leuk plaatje dat goed past bij het kaartje.

https://www.kaartcollectie.nl