Bibianharmsen
Image default
Gezondheid

Laat u van uw klachten afhelpen middels fysiotherapie in Den Haag

Heeft u last van rugklachten? Is bewegen lastig doordat u constant pijn heeft en geven bepaalde houdingen meer pijn? Dan is het een goed idee om uw rugklachten te laten behandelen middels fysiotherapie bij Rugschool in Den Haag. Deze praktijk is namelijk gespecialiseerd in het behandelen van rugklachten. Als u besluit om fysiotherapie bij deze praktijk in Den Haag te volgen, gaat u binnen de kortste keren weer klachtenvrij door het leven. Dat is toch wat u wilt?

U krijgt een persoonlijke en individuele behandeling

Als u besluit om fysiotherapie te volgen bij Rugschool in Den Haag, krijgt u te allen tijde een persoonlijke en individuele behandeling. Uw behandeltraject start met een intakegesprek waarin de therapeut uw klachten met u bespreekt. Tijdens de intake wordt tevens gezocht naar de oorzaak van uw klachten. Hiervoor kan eventueel gebruik gemaakt worden van een 0-meting. Aan de hand hiervan wordt vastgesteld hoe de spieren rond uw wervelkolom zich verhouden tot uw leeftijd, gewicht en geslacht. Na het initiële onderzoek, wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld. Hierin wordt uitgelegd hoe u geholpen zult worden om van uw klachten af te komen. Deze uitleg is een prominent onderdeel als u fysiotherapie gaat volgen bij Rugschool in Den Haag. Zij willen u namelijk graag leren hoe uw klacht is ontstaan en hoe u deze voorkomt in de toekomst.

Onderneem direct actie om van uw rugklachten af te komen

Bent u het beu om constant te kampen met rugklachten? Onderneem dan direct actie en plan een intakegesprek in voor fysiotherapie bij Rugschool in Den Haag. Hier staat altijd een therapeut met de juiste kennis klaar om u weer op weg te helpen. U kunt tevens met andere klachten bij deze praktijk in Den Haag terecht. Ontdek de verschillende behandelingen op de website of plan direct een intakegesprek in.