Bibianharmsen
Image default
Banen en opleidingen

Loopbaancoaching in Nijmegen biedt goede hulp

Loopbaancoaching in Nijmegen kan erg goed van pas komen wanneer je het lastig vindt om een vervolgstap in je carrière te maken. Vaak is het zo dat mensen hun functie na een tijd niet meer leuk vinden. Heb je dan wel de goede keuze gemaakt? Het is best lastig om een functie te vinden die bij je past. Het is wel belangrijk dat je werk dat wat jij leuk vindt. Dat moet je namelijk een groot deel van je leven doen. Het is dan mooi meegenomen wanneer je het ook leuk vindt om te doen. Loopbaancoaching in Nijmegen helpt je hierbij. Samen zoeken we uit wat echt bij jou past en waar je werk in kan vinden. 

Hoe we te werk gaan

Hetgeen wat we voornamelijk doen tijdens de loopbaancoaching in Nijmegen is het in balans brengen van werk, leven en welzijn. We vinden het belangrijk dat alles in evenwicht is. Wanneer het een namelijk niet goed gaat, heeft dit ook gevolgen op de andere belangen. Samen gaan we uitzoeken waarom je momenteel niet tevreden bent met je loopbaan. We gaan kijken naar dingen waar je wel plezier uit haalt. Daardoor zal alles weer meer in balans raken. Ook zullen we onderzoeken waar jouw talenten liggen. Iedereen heeft namelijk talenten. Tijdens de loopbaancoaching in Nijmegen zullen we daar dan ook achter komen. 

Waar wij bij helpen

Wat je vooral van de loopbaancoaching in Nijmegen kan verwachten is dat we je helpen met het zoeken naar een nieuwe werkgever waar jij je wel prettig voelt. Van te voren gaan we natuurlijk eerst onderzoeken wat jouw competenties zijn. Daar zullen we tijdens de loopbaancoaching in Nijmegen snel genoeg achter komen. Wanneer we dit eenmaal gedaan hebben is het dus tijd om te zoeken naar een goeie werkgever. Aarzel niet, en neem vandaag nog contact met ons op.