Bibianharmsen
Image default
Sport

Medailles bestellen voor bijzondere momenten

We weten allemaal dat medailles verdiend worden met sporten. Maar waarom eigenlijk? Een medaille, en in dezelfde strekking sportbekers, zijn van origine vooral bedoeld als blijk van waardering voor de prestaties die iemand heeft geleverd en om een bijzonder moment te vieren. Een medaille als blijk van waardering geef je dan ook op de bijzondere momenten die je wilt vieren en herinneren. Het is alleen een kwestie van de juiste medailles bestellen. Hier zijn een aantal voorbeelden van momenten die je verrijkt met een bijpassende medaille.

Medailles bestellen voor jarige vrienden en familie

Hartstikke leuk om je vrienden en familie te verrassen met een mooie medaille voor hun verjaardag. Het geeft aan dat je iemand echt waardeert en is leuk te combineren met andere cadeautjes. Zo krijgt de jarige een blijvende herinnering aan een fantastische dag!

Een medaille of sportbeker met een persoonlijke boodschap voor de vrijgezel

Bij een vrijgezellenfeest draait het om gezelligheid, gek doen met elkaar om de start van een nieuwe periode in je leven te vieren. En medaille, of nog leuker een sportbeker met een persoonlijke boodschap past helemaal in de stijl van een vrijgezellenfeest. Je kunt medailles bestellenvoor alle deelnemers, dan kun je elkaar ook tijdens een knotsgekke dag nog herkennen.

De juiste medailles bestellen door ze zelf samen te stellen

Standaard hockey- of voetbalmedailles voldoen natuurlijk niet om iemand te feliciteren met een verjaardag, verloving of gewoon omdat je iemand waardeert. Stel ze daarom samen via Budgettrophy.com. Dat gaat als volgt:

  • Kies de blanco medaille die je wilt bestellen
  • Selecteer de kleur en het materiaal
  • Kies een van de afbeeldingen uit het assortiment of voeg een eigen afbeelding toe
  • Geef een korte boodschap in die op de achterzijde gedrukt wordt
  • Kies een mooi bijpassend lint
  • Plaats je bestelling!

Het complete bestelproces neemt slechts een paar minuten in beslag. Je doorloopt dezelfde procedure wanneer je sportbekers wilt personaliseren, alleen kies je dan geen lint en wordt de boodschap op de marmeren voet van de trofee afgedrukt.

Andere mogelijkheden bij Budgettrophy.com

Het assortiment in de webshop van Budgettrophy.com is enorm uitgebreid. Standaard sportprijzen zoals voetbalmedailles, hockey prijzen, judo medailles en rozetten voor de paardensport zijn verkrijgbaar in tal van uitvoeringen. Daarnaast kun je blanco medailles bestellen die je volledig naar eigen smaak personaliseert. Of kies voor een van de sportbekers, kampioensschalen of glazen beelden, ook deze zijn te personaliseren.