Bibianharmsen
Image default
Winkelen

Natuurlijke shampoo en body bars

Het perfecte kerstcadeau: natuurlijke shampoo en body bars

Ben je nog op zoek naar een leuk kerstcadeau voor je milieubewuste vriend of vriendin? Kies dan eens voor een natuurlijke shampoo bar of body bar. Deze zelfgemaakte producten zijn heerlijk voor huid, haar en het milieu.

Natuurlijke shampoo bars
Wie graag zijn shampoo natuurlijk heeft, kiest voor een shampoo bar. Deze shampoo in vaste vorm is een uitstekend alternatief voor shampoo in een plastic fles. De shampoobars van shampoobars.nl worden in Nederland gemaakt en zijn volledig cruelty free. Ze bevatten geen vieze ingrediënten zoals SLS, SLES, parabenen en siliconen. De bars zijn ook uitstekend geschikt voor je vegan vrienden. Je hebt de keuze uit shampoobars in allerlei geuren en kleuren. Er is wel een shampoobar voor elk haartype te vinden. Zo bestrijd je roos het beste met rozenblaadjes en voor je gekrulde vriend is er een speciale shampoo bar met mango en kokos te vinden. De milde ingrediënten van de shampoo bars reinigen het haar en de hoofdhuid op een prettige manier zonder uit te drogen.

Natuurlijke body bars
Voor een verwennerij van de huid kies je voor één van de body bars van shampoobars.nl. De bodybars worden gemaakt van natuurlijke ingrediënten en zorgen voor een fris en schoon gevoel, zonder de huid aan te tasten. Ook deze bars bevatten geen parabenen, siliconen, SLS of SLES. Door de aanwezigheid van vitamine E wordt je huid tijdens het reinigen ook gevoed. Er is een ruim aanbod aan geuren beschikbaar. Voor je rusteloze vriend kies je voor een body bar met lavendel en je kerstminnende vriendin doe je een groot plezier met een body bar met de geur van appel en kaneel. Voeg er nog een zakje bij dat ze in de douche kan hangen en je kerstcadeau is compleet.