Bibianharmsen
Image default
Gezondheid

Optimale hygiëne en verzorging met Van Manen Hygiëneproducten

Bij Shop Van Manen Hygiëneproducten vindt u diverse producten en oplossingen om uw hygiëne en verzorging te verbeteren. Onze producten zijn speciaal voor de thuiszorg, mantelzorg en voor de verzorging in verpleeghuizen. U kunt op onze website deze producten snel en eenvoudig aanschaffen, ook in grotere oplagen. Denk hierbij aan handschoentjes, toiletzakken en shampoo caps maar ook aan toiletstoelzakken en absorberende inleggers. Ons motto is dan ook niet voor niets ‘zorg voor hygiëne’. Wij geloven namelijk dat voorkomen altijd beter is dan genezen. Met onze producten zorgt u ervoor dat infecties zo veel mogelijk tegen worden gegaan. 

Welke merken vind ik bij Van Manen Hygiëneproducten?

Bij Van Manen Hygiëneproducten vinden wij het belangrijk om hoogwaardige producten te leveren voor zowel onze particuliere- als zakelijke klanten. Daarom hebben wij gekozen voor alleen de beste merken te plaatsen in ons assortiment. Alle merken zijn grote namen in de hygiëne- en verzorgingsbranche, waaronder Abena, Bambo Nature, Medicom en Joy2protect. Echter werken wij niet alleen met deze grote merken maar hebben wij ook een groot assortiment aan onze eigen producten. Waar u ook naar op zoek bent, u vindt het allemaal in onze webshop.

Incontinentiemateriaal

Het is natuurlijk nooit leuk als u incontinentiemateriaal nodig heeft. Echter vindt u bij ons de beste materialen om het toch zo prettig mogelijk voor u te maken. Urineverlies hoeft niet langer een probleem te zijn en met onze materialen proberen wij dit ongemak voor u sterk te verminderen. Al het materiaal is zowel geschikt voor volwassenen met incontinentie problemen als kinderen. Denk hierbij aan een onderlegger die makkelijk wasbaar is met een extra absorptievermogen of divers ondergoed om het ongemak te verminderen. Bovendien verkopen wij ook geur neutralisator op onze website zodat u (en natuurlijk anderen) er in principe niets van uw probleem zal merken. 

Heeft u vragen over onze producten? Dat is geen enkel probleem. U kunt gemakkelijk een vraag stellen of een reactie achterlaten in onze webshop of in de chat. Wij proberen dan uw vragen binnen 24 uur te beantwoorden. Ook kunt u zich abonneren op onze aanbiedingen en promoties.